Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Gaji : Duit
























Duit gaji dah masuk...Horeyyyyyy
tp,
kenapa awal sangat?emmmmmmm
takot2,
jadi cam taun lepas....
masuk awal,habis awal...
hidup sensara,diri merana....
pasai pa?
nak tunggu gaji bulan depan?lama bebenoooo...
badjet2....

apa harus buat?adakah perlu amik jer duit tu ujung bulan?
atau pun,amik separuh2?

13 follower here!:

jai@jezz said...

aic...??? gaji bulan biler ni..?? kalau bulan 10 memang awal sgtt ler..

LiNda said...

lorrr...
masuk gaji pening,
tak masuk gaji kang, lagiiiii fening !!

so.. pandai-pandailah menguruskannya . Kita tuan kepada duit bukan hamba duit okeh .

Ivy Metaga said...

kalo tak silap gaji bulan ni awal masuk sebab hari perayaan deepavali kan???
untung nya keja government, asal ada perayaan mesti gaji masuk awal, macam my mum juga, dia pun cekgu cam fadlah hehe, kalo cam sy keja swasta kena tgu tiap2 ujung bulan huhu

imHepPie said...

meh cni nak tulun simpankan...

+akufobia+ said...

ambil time nak pakai je.keke.tak nak pakai,jangan keluarkan.

riena said...

buat mcm riena,kuarkan wit utk yang penting dulu,,selesaikan semua bil kemudian hujung bulan baru kuarkan untuk belanja...hahahhaha...ok x????

d 4 dahlia said...

sbb org tau fadlah nk smbut depavali sabtu nih..hik2..

pauhputik said...

sokong d 4 dahlia hahahahhaha

aleena said...

wahhh sangat awal ok gaji masyuk..

noor afzan said...

tunggu ujung bulan je bro~

ASYIQ said...

Biasanya akak tunggu hujung bulan je...kena disiplinkan diri. Lgpun gaji bulan Sept kan banyak lagi...haha.

Entah2 gaji September tahun lepas pun belum guna...hihi.

Silverleaf said...

hmmm memg pun...ishhhh kene bajet rrr.....

lalink7 said...

xpyh amek cikgu..hehehe..
duit masuk awal sbb deepavali..
deepavali cikgu xbalik kmpung?