Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

update..update..


nota dslr diupdate...nak baca,ble click kat sini

9 follower here!:

noor afzan said...

huyoo..
D70 tuh..
best2..

saya takat kamera hp je le..
huhu~

sHaH said...

d70 tu bape ek?
abg, nota photoshop ada tak?

Bro_mie said...

padlah....nak pinjam gambo D70 ni jap, nak letak kat blog! bley!

Fadhlah said...

bro mie..amik la...

lalink7 said...

isk..bile tatau saye nak ada harta satu macam nehh....

Fadhlah said...

ala..bila2 pon ble beli sebnarnya..yang penting kena jatuh cinta dulu pada benda nie..hehehe

sizukaDeboss said...

bape harge incik nikon d 70 nie ye?

Fadhlah said...

dah takder stock dah camera nie..harga 2nd hand 1600 kot..klu baru2 dulu 3k+++

lalink7 said...

cikgu..kalau nak kata jatuh cinta..dah lama jatuh chenta..stakat jatuh chenta je tapi xleh nak dapat..