Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

night shooot

Malam tadi sempat gak singgah jumpa ngan geng FMDC lepas berjumpa ngan en meor..

sampai pon dah lewat...sory la kawan,ada kerja sket la..huhuhu.

seronok la belajo night shoot semalam,apa yang penting..kena ada tripod..klu tak...mau bergetar la camera tu..




apa yang best semalam...tgk camera D90..perh..mmg dasat la funtion dia..canon pon tak kurang hebatnya..gambar ble set kuar colour mcm2 oooo...gambar kat bawah nie adalah contohnya...clear jer...jauh bezanya D70s--->D90 tuuuu.

cantikkan gambo D90 nie..tersentap jap hati gueeeek!

p/s:gambo ihsan member FMDC mr.Nobita ( Kachak, Chanteek dan Bersopan)

11 follower here!:

Silverleaf said...

wow.....cun cun...hmmm memule aju beli dslr aku pun macam ehhh lebih baik aku beli yang lagi advance le nak beli jename laen le tp.....sebab dah beli aku belajo menyayangi ape yang ade....mahir kan dengan ape yang ade....nanti dah ok baru upgrade.....

Fadhlah said...

yup...aku pon tengah memahirkan diri..tp,biasa la..hati manusia..nak yang elok je ken..cuam aku sekrang bercita2 nak camera tu jer la...

zawal said...

cantik sungguh pemandangan ni..wah..dah ada hobi baru nampak

siti murni said...

encik fadhlah minat photography yer...? cantik pic last tuh...

aien~s corner said...

cntex! tp kne lebih fokus & tepat.. cekgu nye gabo cm xjitu... tp mmg cantex.. dhn lightg2 mlm.. gud job!! ~~ngee

ASYIQ said...

Mantooops nyer gambar2 ni...

noor afzan said...

cantik la pic2 nih..
huhu~
kalau ada rezki nak beli la satu~

Fadhlah said...

lupa pulak..nak cantik,kena click kat gamboo tu...baru clear skettt

sHaH said...

fuh!!!
stylo nyer gambar!!!

lalink7 said...

ptrajaya?
jauh nye sampai ke ptrajaya..

miss azlina said...

cantek sgt..