Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

ceh

poyo jer bawak keta lelaju tadi..punya la mengantuk gila....last2 sampai umah,mandi2..sembahyang..terus takmo tido....apa kejadahkah ini?esok dah la sekolah..sampai ke petang lak tu...kul 2 ada apoinment ngan clain...kul 4 masuk sekolah balik...cam mana tu..ingat2 mau pengsan esok bila masuk kul 10-11(time nie jer mesti rasa nak lelap)..

esok dah dapat jadual baru..ble tahan la..pertambahan waktu sket...so,masa nak berbeloging ngan update file meja tu dah berkurangan selama 2 jam...lama tu.,,,mintak2 la sekolah padlah dapat cikgu baru...ble la masa2 cikgu2 nie berkurang sket...ble naik tensen ooo mengajar lama2 nie...tgk dari luar mmg nampak mudah...tp,try la mengajar kat sekolah...lebih2 lagi sekolah campuran.semua bahasa kena tau..mana taknya..mau dia caka tamil ngan kita..tek ker terkedu namanya tuuuu..

itu baru tamill....belom lagi bahasa asli....lagi la terbelizzz lidah tu....

ok la...nak try guling2 kat tilam tu...mana la tau ada rezki terlelap..

p/s:soryy ar...takder gamboo la...

5 follower here!:

sHaH said...

sama la..
shah pun try nak tdo tapi tak dapat nak tdo..

meo188 said...

guling2 mcm power ranger

Fadhlah said...

hahaha...nak jadi satria baja hitam la broooo..hai yakkkkk..

aien~s corner said...

haha.. mby coz mnd kot.. 2 yg wt xngtuk 2.. hehehe nsib cekgu la...hehehe

Silverleaf said...

ari2 budak2 sekolah aku cakap tamil ngan aku...budak djh 1.....deme ingat aku paham kot...