Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

hari ini

Tak tau nak tulis apa ari nie...dah la pepagi lagi kena migrain..sakit oooo..berdenyut2 tak ble nak habaq nyer...tido pon tak lena..pusing kanan-pusing kiri..tengok lampu..tengok kipas...tgk aircond...apa pon tak jadi kerja..last2 ble tido gak..masa mana tido pon tak tau...sedar2 dah masuk Zohor..bangun mandi,sembahyang...makan nasi sket..telan ubat..tido lagi...sedar2..masuk asar..bangun mandi,sembahyang asar..terus start keta pe kedai photo...kunun2 nak pe amik gambo model ari tu la..sekali ko...sekeping 8R rm8.50....meroyan kejap!last2...mintak punya mintak..dapat RM3.50...hehehe..kuar kedai senyum jerk....bukan senang dapat harga lagu tu kat Banting.

Tp,rasanya dah ok kot ngan harga tu...yer la..tak nampak smooth la gambo tu...nampak cam berdebu jer...tgu la mlm sket...masuk dlm frame...pastu ble la post kat empunya badan...hehehe.

tgu jer la entry esok yer...

13 follower here!:

CiterMenariK' said...

ok2 la harga tu..

Ivy Metaga said...

model dalam gambar tu teman istimewa awak ke??..
**soalan takda kaitan hahahhaa..

aleena said...

banyak tol dia kurangkn harga tue..

sHaH said...

shah nak suh abg amek gambar shah macam model tu leh?
tapi free la..
(mintak ngan muka tak malu... wakakaka..)

d 4 dahlia said...

wah ni awek dia ropenya..wakakaka..secocok banget..

Fadhlah said...

Ivy:mana ada..model la tuuuu
Aleena:kat bangi ble dapat harga 3.00-->untuk photographer..tips nak dapat murah,usung jer camera sLr tuu...
Mat shah:boleh aja,tp masa shoot tu kena ikut arahan la...hehehe
Dahlia:memandai jer ko yer...hehehe.mesti tak baca ntree lepas nie..

zawal said...

perhhhh..aweks ni...patutlah sekarang kol taknak jawap...

.::Wanie::. said...

Tiannya migrain.. mam obat jgn wupa.. skng musim sakit mcm2..huhu

Fadhlah said...

zawal:org puasa jgn duk dengki2...hahahaha

wanie:btol...klu dah kena maigrain nie...telan ubat tido jer la..mcmbro zawal tu..ble tido sampai 16 jam...hahaha

lalink7 said...

cikgu..wah..teman istimewa aka model cikgu neh preety cOol heh~

mst xjemu dipandang..
heeeeee..(nyibuk je aku)..

=D

Fadhlah said...

uik...mana ada..takder kena mengena pon..hahaha

Baizura said...

kalau tul pun awek dia, mane ngaku paklah ne...hehhehh..nanti kalau ngaku saham jatuh plak..hahhah jgn marah ye paklah..

miss azlina said...

ala..xkan la padlah x minat awek cun cmtu..hehe..kalo dpt awek cm model..kembang idung woo..haha..