Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Ayat Bergerak

ha...sekali mat shah dah sound padlah la...hik..hik..hik..

takper2...kita belajar ayat bergerak lak...mesti ko tak tau lagikan matshah?

ok le..ayat bergerak tu akan jadi cam kat bawah nie...

Mat Shah-Mat Shah-Mat Shah

cara nak buat dia..masuk kan coding kat bawah nie...

<marquee> Mat Shah-Mat Shah-Mat Shah</marquee>

taraaaa..mudahkan?

masukkan jer coding kat atas tu...ops,yang ayat Mat Shah(warna merah) tu takyah la korang masukkan...nanti terpemos lak mat shah..cian kat padlah nanti...

p/s:

1.sila muntah ngan ayat padlah di atas....

2.Mat Shah-padlah jual nama Mat shah yer(buat contoh jer,bukan apa2 pon)...jgn marah tau..kitakan kawan?hehehehe

6 follower here!:

sHaH said...

ha..
ni yang best lepak blog abg..
ada je tutorial.
sori coz tak bagi lagik id ngan password utk skrip bergerak..
hehehehe...
nnt ada ms, shah bagi k?

sHaH said...

tak jadi pun ayat bergerak?
abg ni biar betol..

sHaH said...

abg..
da jadik..
thanks!!!

Fadhlah said...

hadoi..ada2 jer la ko ni dik...nanti ada masa,nak buat tutorial ayat melompat2 pulak...hahahaha

noor afzan said...

bestnyer
nak try la..
hehe~

noor afzan said...

kalau nak wat gerak2 kat 'nama blog' macam kat blog padlah nih camne ek?
nak edit kat mana?