Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Street photoshoot

jom reramai geng2 slr...fmdc ada buat tutorial untuk street photo...sasapa yang nak join ble berkumpul kat depan Mybank Bukit bintang berhadapan dengan Mc.Donals jam 3 petang..geng2 putrajaya akan berkumpul di putra bukit jalil...naik train ramai2...biasa ar,kat BB tu kan parking mahal...huhuhu


otai demak(fmdc)

9 follower here!:

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

bestnyeee... i loikee...

Silverleaf said...

nice....i like the 2nd pic the best....

Ivy Metaga said...

nice pictures...;)

♥S@R@♥ said...

suke3..suke tgk gmbr..hehe

sHaH said...

nak ekot..
abg, nape tak wat tutorial untuk photography ngan photoshop lak?
shah pun nak blaja gak..

Fadhlah said...
This comment has been removed by the author.
Rona Realiti said...

bila la aku nk ada kamera cmni...!?

Kotak Hati said...

nice...
mcm nostalgia je,,hu3

Bro_mie said...

jauh lak aku nak lompat ke sana....