Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

tunggu dan lihat

nnt petang padlah post ntree pasal mak bapak yang nak datang sekolah jumpa padlah tu yer..klu nasib dapat la tengok muka mak ayah dia yang hensome tu....(itu pon klu sempat snap la).harap2..tak datang la mak ayah diorang tu...kenapa?...yer la.selalunya kes mcm nie...mak ayah yang malu..mmg anak2 nie kita tak ble jangka...kat rumah mmg diorang sangat baik..tp klu kat luar?sapa yang tau..lebih2 lagi kat sekolah...budak2 sekarang nie mmg suka tunjuk heroooo depan kawan2...(ultraman,gaban,ben ten semua ada)jd...seblum mak ayah tu nak marah cikgu tu...tanya je la secara baik2 sebelum sound direcct kat cikgu tu....jangan nak main sembur jer terus...cikgu tu pon manusia jugak...dah nama manusia...mmg sifat manusia ni kita tak ble jangkakan?sebnarnya budak2 nie semua nya ok...yang diorang nak cuma perhatian...klu kita bg perhatian cukup..insyallah semuanya akan beres seperti yang dirancang...klu la kat umah pon mak ayah nak borak ngan anak pon tak ble...itu la jadi nyer anak2 diorang...mula la memberontak kat sekolah...yang mangsa?cikguuuu jugak....

13 follower here!:

Eyna's said...

Tapi Pak Lah ada gak mak bapak yg tlebih/over brani...
pnah dulu cikgu lelaki kat skolah lama akak...tak pasal2 makan penampo parent...

Parent tu plak pompuan..dia just dgr anak dia ngadu kena denda dgn cikgu... datang2 je skolah trus tanya mana cikgu polan bin polan tu...

bila bdepan je...PAAAP...merasa skali cikgu tu...mau tak tepinga2 cikgu tu dbuatnya...

Ikutkan mmg cikgu tu nak balas balik...tapi ada yg menyaborkan dia... Kalau akak pun tak sabor...dah le anak spesis lanun.

Fadhlah said...

iya2..padlah pon penah kena gak dulu...siap bawak kaki pukul lagi...last2 padlah tak halal apa yang dah diajo..(mmg btol la kata org tua...klu cikgu dah sumpah..mmg tak berjaya la budak2 tu...)UPSR dia semua dapat D,E...sejak dari tu,padlah pon malas dah nak sumpah2 anak murid nie..mcm mendoakan diorang la pulak...budak tu pon padlah dah maafkan...malas dah nak amik port pasal benda2 nie..tp tu la..budak sekrang,lagi dibiar lagi teruk jadinya..

sHaH said...

ish, mak bapak sekarang ni macam2 la..
takut lak nak ngajar macam ni..

Fadhlah said...

ha..tu la mat shah...bukan sonang nak jd cikgu zaman sekrang nie...klu mengajar belah bandar elite tu lagi teruk...siap ada saman menyaman lagi tu...kat sini takder lagi tahap mcm nie...tapi rasanya taklama lagi ada la kot...klu kita kalah..kita kena la..klu kita menang siap la mak bapak tu...mmg kena saman balik la diorang tuuu

Fadhlah said...

ha..tu la mat shah...bukan sonang nak jd cikgu zaman sekrang nie...klu mengajar belah bandar elite tu lagi teruk...siap ada saman menyaman lagi tu...kat sini takder lagi tahap mcm nie...tapi rasanya taklama lagi ada la kot...klu kita kalah..kita kena la..klu kita menang siap la mak bapak tu...mmg kena saman balik la diorang tuuu

sHaH said...

ish, macam takmo jadi cikgu pun ada ni..
huhuhuhuhu...
abg sembang leklok ngan diaorg tu..

.::Wanie::. said...

Plg tak suka budak yg depan parents dia pijak semut tak mati..
depan kawan2 dia...huhuhu...

ファラ 'aqila said...

betol..kadang2 parents over guide anak dieorang...percaye 100% whatever anak dia cakap...

dan yg xpaham ni..budak2 ni...ellooo korang g sek tok blaja k...bukan nak tunjuk hero...na tunjuk hero, pergila berlakon...ish

haruan tasek said...

aku tak leh le budak sekolah la nie semua manja2... mak bapa lak macam tak pernah sekolah dulu... sendiri mau ingat la kan.

miss azlina said...

mak ayah terlalu manjakan anak dia.. sbb tu perangai anak camtu.. xtau la da bsr nnt bdk2 nie nk jadik apa.. jadik antu ke apa..

masa tu mak ayah nk menyesal pon x guna.. mesti dlm ati depa ckp 'nyesal x bg cikgu padlah rotan anak aku kecik2 dulu.. dah bsr jadik org x guna'

Shima^Ku said...

En padlah penah menyumpah n tak menghalalkan apa yg di ajar?? wah sungguh marah ye en padlah..sabar2 ye..istighfar ok...

zawal said...

paklah nampak cool,tp jgnlah ambik kesempatan..penat2 ngajo budak2,mak bapak senang2 je buat begitu.

zawal said...

jika ada mak bapak mereka yg ambik tindakan undang2.harap maklumkan kpd saya,saya telah sediakan lawyer utk anda