Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

nasib la...

ntreee paling tak best(mood kureng baik+lapar+penat+ngantok).

geram tol ari nie..nak up date blog pon tak ble...yer la..line tenet kat sekolah tu ashik eror ajer...cam mana nak update blog...jgn nak kata update blog...nak melawat kawan2 pon dah terbantut...mana lagi nak tenggok targget ,freandster,facebook,myspace..bla..bla..bla...dah la masa kita ni singkat...kejap nak buat itu..kejap nak buat ini...masa itu emaskan?

ok ler...cerita pasal hari ni...

ada eksiden dekat depan sekolah..so cikgu2 murid2 semua sampai lambat..bayang la lagi 5 minit nak bunyi loceng baru la cikgu2 tu sampai...budak2 tu pon apa kurang...dah kul 8 pon ada yang baru masuk kelas..tp respec la kat budak2 tu..dah lewat2 pon tetap masuk kelas gak..semangat nak belajo..semangat nak timba ilmu..bagus2....

.

.

tengah hari ada meeting,kita org bincang2  pasal camping ujung minggu nie..padlah lak kena bentang laporan awal aktiviti,bentang badjet sebenar..bentang la mcm2 lagi(yang pasti bukan bentang tikar utk tido yeeee)hahahaha...malas nak cerita.cadang itu cadang ini...harap2 aktiviti hujung minggu nie berjalan ngan lancar..(sebagai balasan pada cikgu2 semua...hari Isnin nie kita pakat cuti ramai2 yer!)muah hahahaha..penat oooo..hari sabtu minggu depankan sekolah lagi...

.

.

ok la.sekian saja aktiviti ari nie.

p/s:balik sekolah kul 3 petang..singgah masjid sembahyang terus pe jumpa client..btol2 sampai umah kol 6 petang..penat ah.jap lagi nak pe morib jap..aktiviti makan2...lapo dah nie..

-siapa suka camping angkat tangan?kat mana korang camping tu yer...cerita la sket...kongsi2 pengalaman korang tu...

8 follower here!:

Farhana said...

Tak angkat tangan.. Angkat kaki.. Hak hak hak.. =p

Nak ikut camping.. Sumbat dlam beg pun ok ler.. =p

haruan tasek said...

ngantok = tido

ASYIQ said...

Depa dh bagi cuti dua minggu...so, bulan ni hari sabtu jangan haraplah nak free. Penuh memanjaaaaaaaaaaang!!

Adui...tapi pejam celik2x...dah tengah tahun. Kejap jer masa berlalu....usia kita semakin menuju nokhtah akhir...huhu.

lionteen said...

beshnyee g camping..
tp tiap kali ade camping,msti x berkesempatan nk g..

wat je kat bukit cerakah..
mnyk monyet..
besh..
monyet bwk lari periuk
haha

[Q.e.M.a] said...

ho~
incik fadhlah adalah cekgu ye
slamat pagi cekgu!

sy sgt suke camping~
*angkat tgn tinggi2*

sHaH said...

camping kat pantai...
best!!!

miss azlina said...

bestnya camping! dulu masa skolah suka join aktv camping2 nie..

form 2- g camping pulau pangkor
form 3- g camping pulau sibu kat jhr
form 4-g camping pulau redang..mmg best la snorkling kat sana!

masa kat uitm, camping ngan team silat ke cameron hghlands..tido dlm khemah + sejuk2 = menggigil tido mlm! aktv panjat bukit brinchang.. ngan aktv burung antu tgh2 mlm dlm hutan..xprience yg menakutkan tp mencabar!

masa nk dkt abis blaja kat uitm buat trip g pulau tioman..best gak la..yg best g jungle treking..

tp skang dh xde masa nk camping2 nih..=(

Sathes Kumar said...

pengalaman camping byk gila....
Boleh kata kita ini kaki camping gak....