Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

soryyy

esok mungkin tak ble nak update bab lappy dah ader org pinjam....mungkin malam baru update...siang tadi GITN ada call..dia nak mai repair line tenet kat sekolah...tgk la cam mana esok2...klu ada kawan2 lain yang bawak lappy tu ble la padlah POW kejap...huhuhu..

14 follower here!:

julietANNA said...

time anna dah xbz ni plak fadhlah xleh hapdet.hadoi.hehe :D

d 4 dahlia said...

hrp peminjam lappy ang 2 pinjam lelama..nk tgk gak follower2 fadlah histeria dgn kehilangan fadlah..haha..

haruan tasek said...

tak apa kami faham...

faRahFatiHah said...

hohoho sekali sekala tak jenguk blog..ok kan? bagi rindu kat blog tu membara hehehe

sHaH said...

no hal bro..
take ur time..

lionteen said...

will mish u kot..
haha..
lalalala

mRs.jUkoGYu said...

baeklah cikgu...

ASYIQ said...

POW jangan tak POW...hihi.

miss azlina said...

baiknye ati bg org pnjam lappy.. nk pnjam gak bley x? huhu..

Fadhlah said...

bolehhhh

siti murni said...

bile dpt balik laptop tu jgn lupe hapdet ye...:-)

Fadhlah said...

tgh hupdate pakai pd jer nie...klu pakai lappy ble la hupdate 2-3 ntree sehari...klu pakai pc..sekali jer la yang ble..sadis2

Sathes Kumar said...

bro... gitn datang x... selalu call nak datang... xpi jarang sampai....

Shima^Ku said...

skali/a tak update ok juga tu en padlah...biar pollower semua rindu entri en padlah..hehe