Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Jom ramai2

saper yang dah ader Facebook tu jom pakat ramai
sign in username.

yang best..lepas nie tak payah la nak ingat2 no id user tu..
terus jer ble taip facebook.com/(nama sendiri)
.
.
cepat kawan2..rigister nama korang seblum org lain amik!
fadhlah dah dapat nama sendiri oooo..
.
korang bila lagi?

5 follower here!:

Sathes Kumar said...

aku x ada face book la... best ker facebook ini... hot gila mcm pisang goreng jer sekarang ini...

Fadhlah said...

mmg layan la bro..tp lambat sket la nak paham tu...aku niepon si dahlia tu yang duk ajo aku guna itu ini...pendapatan fb nie aja 8 bilion sebulan berbanding friendster dan tagget sekitar 20 billion setahun..ko tongok dia punya untung tu sudah la..beza bulan ngan tahun tuu..

haruan tasek said...

best ke nie

Fadhlah said...

ala..cuma dapat nama id sendiri jer la..bukan aper pon....

miss azlina said...

erm..kite xde facebook..
maleh la nk bukak akaun lain..
skang cuma lyn tagged je..=)