Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Hari Mencucuk

Ha..jgn duk pikir lain pulak ngan tajuk ntree tu...
Cucuk yang padlah maksudkan adalah suntikan BCG...
senang cerita..suntikan masa korang darjah 6 tu...
tgk la muka budak2 tu..walau pon sakit..tetap senyum bab diorang tau..klu dah padlah nak amik gambar tu....mmg masuk blog la tu...hahaha
tunggu giliran untuk dicucuk..siap la korang lepas nie...

nie pulak geng2 yang dah selesai dicucuk...
Bukan nak masuk kelas..lagi mau lepak2 depan dewan tu...
kena sergah..lari mencicit korang..(jahat tak aku menyakat bebudak nie)kah..kah..kah.
.
.
Ingat tak lagi korang pasal budak cina yang suka tido dlm kelas tu?
(hari-hari mesti mau tido punya)..tau apa dia buat ari nie...mmg kurang sopan la nak cerita..
al kesah nyer budak niekan tahun satu...jadi alang2 nurse tu dah datang nak cucuk BCG..diorang datang la cucuk sekali budak2 tahun satu nie...klu korang nak tau(tgk tanda kat belah kiri tangan korang tu..mesti ada tanda bulat kecik..)itu tanda suntikan masa darjah satu la tu...sambung balik...dah habis semua budak kelas dia tu dicucuk..tinggal la budak cina nie sorang..kita org pon apa lagi..gerak la budak cina nie..terangkan sket apa nak buat..dah sedar dari mamai tu...bawak la masuk bilik operasi cucuk menyucuk tu...ha..nak cakap kat korang...tau apa dia buat....nampak ajer jarum tu...terus dia larik...apa lagi..cikgu pompan po pakat ligan la dia(kejar)..dah dapat tu..herat la masuk bilik operasi...sorang2 nurse kepit dia..pegang tangan,pegang kaki,pagang badan..kepit kaki,kepit tangan bagai...last2 masa nak cucuk tu...boleh di ludahnyer cik nurse tu...adoi...mcm mana tu?geram tak ngan budak nie....sib baik padlah takder..klu ada...mau di xxxxxxxx nyer budak nie....
kisah benar dari Pn.F
.
.
sabo2 la yer cikgu2 ngan budak cam nie...
pada cik nurse tu..mintak maaf yer..
Kesabaran itu separuh dari iman!

9 follower here!:

haruan tasek said...

kat sekolah mesti meriah time2 macam nie.... maklum le budak..

Fadhlah said...

btol2..mmg meriah la budak2 tuuuu

lionteen said...

msti ank murid ni syg kat cg padlah ni kan..
sbb sk tgkp gmbr ank2 murid die..
hehe

ASYIQ said...

Sbenarnya semua budak2 kecut perut bila nurse masuk sekolah...tak kisah la nurse tukang cucuk ke atau nurse gigi.....

Kesimpulannya...mmg dia org x suka nurse tapi ramai yang bila besar nak jadi nurse...hihi.

Fadhlah said...

btol2...mesti ramai yang jadi nurse..ingat lagi budak2 kelas amasa fom 5 dulu..kutuk bagai la diorang tu taknak jadi nurse..apa..last2 jadi nurse jugak diorang tu...

Shima^Ku said...

wah sungguh kurang tidak sopannye budak cina tu...org nak bagi suntikan agar dia sihat masa depan kelak...sungguh kurang tidak berbudi bahasa..

Fadhlah said...

entah la shima..susah nak ckp klu bab cina tu...

d 4 dahlia said...

wakaka..tringat zaman2 sy dulu..siap doc dtg kejar dlm bilik darjah..sy lari sbb kawan2 yg sengal ckp suntikan 2 blei wat tangan lebam n hancur..gile punyer khabar angin..padahal xde pape pon!wakakakka..

zawal said...

teringat kisah silam...nasib baik time nak cucuk tu ada girlfriend teman..