Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

biasa saja

ari nie takder apa2 pon yang best....sekolah cam biasa...cuma line tenet je yang problem...nak loging takble..cuma sempat tgk tegget ajer..pastu pe perhimpunan terus masuk kelas...budak2 darjah satu cam biasa la perangai dia...bising sana bising sini...sekali kena sergah...terus diam sampai rehat...mmg padlah klu sergah budak mmg diam la diorang tu...mau tak nyer...satu sekolah ble dengar...darjah satu mmg kena buat mcm tu..telinga dia tak berfungsi mana mcm budak2 darjah 4 nie..nak ajo pon kena ckp kuat2..pastu sebutan kita nie nak satu2 dan mengunakan ayat lengkap...klu guna bahasa rojak..lgi la diorang suka(bi-bm)dan paham...

.

.

sib baik kerja dah sattel semua  setelah berhempas pulas selama 2 minggu di waktu cuti yang indah permai itu....mana tak nyer..pagi2 lagi dah kena terjah ngan cik Hanim...padlah.."tlg bg markah budak hari ini jugak"saya nak isi dlm Lab..klu tak kerja saya tertangguh-kami dua org nie mmg satu kepala ajer...kerja mau ontime,klu tak mmg kelam kabut la jadinya....pagi tu mmg tak siap isi.kelas penuh tambah mengular!alik2 seblum balik baru hantar markah tu....

.

.

kol 1005---keluar dari sekolah pe polyteknik banting...tujuan dia satu je...nak mintak pinjam bas..tp hampa..budak2 tu dah ader program sendiri....jd,melepas la kita org utk mengunakan kemudahan free tu..alik2...tarpaksa la cari bas sewa....dah selesai urusan bas,pe jenjarom kautim sama driver bas...kira komperm la tu....last2 pe PP Dearah...jumpa kawan lama yang kini dah naik pangkat...huhuhu.mcm biasa la soalan aku.best duk dlm ekon...jwb dia..hahaha.cilaka ko!(kerja kat PPD nie mmg tersangat banyak yer berbanding sekolah)

.

.

sampai sekolah terus berlari anak masuk kelas...ajo mcm biasa...sedar tak sedar...tetiba jer bunyi LOCENG...balik sudah budak2 tu....

.

.

aku pula?cam biasa la...pot pet dlm bilik guru tu..perli sana..perli sini..ko kutuk aku..aku kutuk ko bagai la..gelak2 sampai sakit perot mmg tak hingat nyer...last2 aku pulak yang kena punch card..hahaha..(nasib la..saper yang suh balik awalkan)..tp suka bab2 punch card nie..bunyi dia tu...zreeeeeettttt teletup...zreeeeetttt teletup..mcm mesin zaman dulu jerk..hahahah.

.

.

sampai umah sembahyang zohor terus up date blog...hati senang..riang gembira...

p/s:

20-21 out station N9

22-23-24 out staation KeeL

29-30-1 out station melaka(surat blom sampai lagi).....

14 follower here!:

haruan tasek said...

itulah asam garamnya menjadi guru... sabarrrrrrr........

sHaH said...

meriahnyer jadi cikgu..
macam tak sabo lak nak keje..

faRahFatiHah said...

hmm mcm ni kehidupan cikgu ek..time sek dulu igt keje jd cikgu ni senang je...huhuhu tapi bagus jd cikgu ni..insan yg mengajar kita mengenal huruf, mmbaca,etc..mulia2..byk pahala..insya'allah..aminnnn

Shima^Ku said...

wahhhh packnye jadual cikgu kita ni...sampai kan terkejar2 ke sana ke mari..takpe cikgu...kena sabar dlm melalui hidup sbg cikgu ye...busynye mengalahkan PM ek..hikhikhik

lionteen said...

garang jgk cg kite ni yek..
hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

stimix lembab weeeh

DeVoTeD LiLy said...

uishhh bnyak nyee outstationn,,,

siti murni said...

masih tak faham kenapa sy tknak jadi cikgu dulu...huhu

miss azlina said...

slmt pegi n slmt blk out-station cikgu..

Silverleaf said...

Selamat bekerja kembali!!!

zawal said...

salam adik

zawal said...

maaf lama tak masuk blog ni

zawal said...

agak sibuklah masa ni

zawal said...

apa pun yang dilakukan,abg nampak adik