Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

alhamdulilah

semalam lepas solat ishak..terus pe berurut...sampai2 mcm biasa la..kena tunggu giliran masing2..cuma yang menunggu semalam tu bukan la kerana org datang berurut..tp wak tukang urut tu yang kena urut..yer la..umo dia pon dah 80 taun lebih....urat dia pon dah tak berapa betolll...yang mengurutkannya tu adalah menantu dia....sorang2nya anak@menantu dia yang ble mengurut org(sapa ada maslah peranakan tu,ble la jumpa ngan dia..insyallah)..anak2 lain tak menurun pon bakat terpendam dia tu....ada la dekat 2 jam menunggu semalam....tapi sebab ada menantu ngan bini wak tu...tak la boring sangat menungguu...biasa la...mulut banyak mcm padlah nie...mmg tak ble senyap nyer...klu tak gelak,ketawa,senyum kambing pon boleh...pastu buat2 blur apa yang diorang ckp...(diorang org jawa k...mmg aku tak paham klu diorang guna ayat jawa lama...)hahahaha...dah puas menunggu tu...tiba la giliran padlah...(kul 11.15 lbh kurang la)

adus..mmg tak ble tahan dia nyer kesakitan tu...saper penah kena mmg tau la mcm mana kepedihan dia tu.pastu mcm2 la dibebelnya..tak ble minum ais la..tak ble minum teh la...tak ble minum air tin la...mcm2 la..abis tu wak minum air apa(soal aku)?wak minum air jarang je(air masak mati)...apapun..bangun solat subuh pagi tadi...sakit tu dah hilang sket..alhamdulilah.

p/s:bukan urut setakat kaki jer semalam...tapi urut satu badan...sakitnya bukan kepalang oo...dah lama dah tak pe ,berurut nie..ingat last berurut pon taun lepas..

moral of the story:klu dah rasa terseliuh ke apa...terus pe berurut..jgn duk gatal2 nak tunggu baik sendiri ker apa...nnt makin bengkak.saper yang susah?diri sendiri gak yang susah

14 follower here!:

haruan tasek said...

ooo memang best mengurut... syok gilar...

kasutsaiz4 said...

hoh.. tang ni yang tak minat nie.. rasa nak terkucil dibuatnya.. huhuhu

Shima^Ku said...

alhamdulillah kalau kaki en padlah dah beransur pulih..hope pas ni kena berpada2 bila memandu ye..bawa kwn ke...so leh ganti2 drive..

lagi satu better guna auto so tak la susah nak tekan clutch tu..

Fadhlah said...

alhamdulilah..dah baik dah sikit...tp tang mengurut badan tu mmg tak ble tahan oooo..sakit tak ble nak kata la..(gila ker apa..takkan nak menjerit2 kot..malu kat org la)yang mampu buat...jarit secara halusinasi jerk la...

ファラ 'aqila said...

pernah rase...uish berpeloh2..nak jerit cakap sakit maluu,,cover2 ngan muke jek ...:)eeee

pape pun moga cepat sembuh!

po+yaty said...

moga cepat sembuh...

dah nak bkk sek neh

nnt org nk kena releif awk plak

kesian mereka

sHaH said...

abg, nape tak urut batin trus?
wakaka..

Sathes Kumar said...

bro... ko urut kat mana... kalau x elok aku bawak ko masuk kg sungai buaya lak... memang 1st class service ar.. k... somoga cpt sembuh...

aken_surf said...

urut kt mne eh...mahal x...pinggang aku ni skit2 ar...huhuh

Fadhlah said...

satesh:wah..tukang urut sg buaya takot ooo...
aku urut kat kancong tengah...dr jln luar tu masuk dlm ada la dekat 16KM..jauh tuuu

shah:pandai ker urut2 batin nie..nnt mati ADIK baru tau...hahaha

po+yaty:perkara biasa tu...aku releif ko..ko releif aku..hahahaha
(tak berkat gaji klu kawan2 releif secara tak ikhlas)huhuhu

aken_surf: nak power jumpa Mr satesh..mmg power tukang urut dia tu...tempat padlah nie wak dah tua..dia urut pon tak la sesakit masa zaman dia muda2 dulu...
harga?iklas la nak bg berapa2 pon..

ファラ 'aqila:mmg sakit...tahan secara tatasusila gitu....gagagaga

yattt said...

lupa nak pesan pakcik 2 bgtau padlah takleh makan big apple!huhu

ASYIQ said...

Alhamdulillah dah semakin sembuh...kena ingat sangat tu pantang larang yang wak tu cakap...cakap pakai tibai jer...

Fadhlah said...

yat:ko memang sajer jer....

kakasyiq:baiklah akak

miss azlina said...

pasni kalo nk blk kampung bwk la pakcik urut skali kat sblh..kalo skt kaki suruh dia urut..huahaha.. ;-D