Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Tag dtg lagi(kita tengok saper yang kena)

tag dari cik Ziha
ble click gambo tu klu nak pe kat blog dia
jenama handphone anda? Dan sila googlekan imej handphone.

Jenama NOKIA6210 navigator 

Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?

yang pasti tahun lepas.(bulan 6 kot)

Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut.

original wallpaper...yang warna biru tu..mengapa?entah la..cam cantik jerk 
 

berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?

386

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf M. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?


kenapa mesti huruf M?penatnyer mengiranya!
ada 54 nama semuanya
padlah sebnarnya dah set nama2 dlm henpon tu
(hidup mesti ada sistematik beb)
senang cita 
klu nak cepat search tu, terus la tekan dia nyer keyword-klu tak takder la nak terhegeh2 carik kawan2 dlm tu...
contohnya...
B-kawan2 kat taman,C-untuk cikgu2,F-family,G-ganguan,H-hangin(budak2 pedajal nie),
L-mak bapak student padlah,M-member rapat,ML-member lama(zaman sekolah),
Mu-student padlah,P-powmen(bisnes nyer kaki),PA-semua client2 padlah,
PB-pemborong performans part kereta,S-sedara2 sepupu sepapat,To-member2 towing kereta
T-teyl(junior2 tesl),X-org yang selalu buat haru biru!
klu ada yang ramai kawan tu ble la praktikkan benda nie..
senang sket nak carik kawan2 dlm pon nanti..

Sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu? Kenapa?


tak suka artis!klu ada pon bukan diorang nak angkat pun pangilan kita tu!

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?

jap ekn nak kira...start guna tepon ujung tahun 1998 masa tu form 3,
motorola botol ayaq-motorola T10-Nokia3210
hp Trium gedik-nokia 3310-
nokia 6260 pastu yang terbaru 6210
ada 7 aje
tak suka tukar2 hp nie..nnt susah nak contect client
cakap pasal tepon nie,ingat lagi kisah zaman mula2 pakai tepon..
nak dapat tepon nie punya la mahal ko..
sim card ajer dah 298 hengget.tepon plak beli 2nd jer dah rm 1600
punya la nak dapat duit..sanggup turun KL tiap2 ujung minggu
(masa tu dah duk kelate)ader je show-terus rembat..tak kira la siang ker malam...
sampai satu tahap,siap kena rotan tengah2 perhimpunan...yer la..show selalunyer banyak hari ahad...hari sekolah kat kelantan pulak mula hari ahad..tak ke memonteng ko tiap2 minggu kat sekolah tu?hemmmm..kenagan pakai tepon...berbirat buntut nie kena sebat ngan pengetua..hahaha


Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?

Dulu Hotlink-ashik kena tipu jer
sekarang DiGi-dah dapat vvip  members,tepon sesaper pon 15 sen jerk

Soalan terakhir.. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
w ajer!
orang yang nak tag 
semua pollower!
DeVoTeD LiLy,ASYIQ,hani,iNsaN BiaSa,Aimi Liyana,Nadd,+ iNaMoRaTa +,B'jue Corner,jij,fadhli,miss azlina,Na,julietANNA,-atiQah-,pagi yang terang,za_planet,CaPiQa,julianasuparman,mAnjA,ema,Raihanna,sathes,w a n a,zyLa,Fyda ,riena,♣Reen♣,iyda7,Nurly Hamid
kak LiNda(yg nie tak paksa),d 4 dahlia,cik HANI,ruby chai,sharifah farawahidah tg syed mansor,ameen,Hariq-Sha,Blog Anuar Kamaruddin™,cherry,aFiN*~,Bro_mie,CanisTaL,chEMPAKA,po+yaty,ami,Eyna's,mira, shaye niza.,RoseNatasha,~MioR AzrIzal~,LimeLoLLipop,-ilyannur-,aleena izmim,Dyana@Nadia.:: alia,diyana ::,*ika*,tuKang tuLis,miss hirose,fana,luvlyziha,Atie,Abd Aziz Lewat,masco,Fiesya,Atieqa,Usagi Tsukino,pejalbutter,muhammad Azli Shukri,{~yin~},wsuzana
faRahFatiHah,Amietz.fk,NoLy,Ahlami,Silverleaf,acid,Sir Matno(nak jawab2..takyah duk bebel!)
yattt,ninanabilah






20 follower here!:

Sir Matno said...

belajar bebel dari abang gak!!!!!!!!
eeee.. memang tak paham la org tua nie!!! wait till i meet you in person very soon!

sHaH said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LiNda said...

owh.. nasib baik tiada paksaan. fuh legaaaaa.

Fadhlah said...

huhuhu..matno mmg cam tu.suka pekena die..hehehe

hani said...

erk..hani tu sy ke?..hahahaha..ok2, nanti sy wat..:p

w a n a said...

w a n a yer..?? addoooii.. kena wat lg tagged..
tp tagged ni agak menariikkk!
coz pasal handphone yer.. hehe..

Fadhlah said...

yer..utk semua pollowe yang selalu kena Tag yer..

Fadhlah said...

nnn

Fadhlah said...

sory shah..abg terpaksa delate komen kamu...jgn terasa ek...klu ble tunai dulu permohonan abg tu dulu...

Fadhlah said...

sory shah..abg terpaksa delate komen kamu...jgn terasa ek...klu ble tunai dulu permohonan abg tu dulu...

Fadhlah said...

sory shah..abg terpaksa delate komen kamu...jgn terasa ek...klu ble tunai dulu permohonan abg tu dulu...

Aimi Liyana said...

nti baru buat nak kumpul tag byk byk dulu :p

Fadhlah said...

ok..no problem

w a n a said...

dh buat.. dh baca blum..??

bagus laa cara penyusunan contact kat tepon chekgu padlah.. hehe..
tp wana xramai kawan laa.. so, xd laa sesusah itu..

Fadhlah said...

oo...dah baca dah..cantik tepon wana tu...hehehe.

zyLa said...

aiseyman...diriku kena gak ke..ehehehe

w a n a said...

alaa.. yg org dlm enset tu yg chantek kan..?? hehe..
puji terus terang pn wana xkesah laa.. =)
(dushh! dushh! pasan giler!)

Atieqa said...

hehe,bwu perasan pasal tag nih.
maaf. maaf :)
akan dibwat :D

Fadhlah said...

eh..terus terang dah tu wana...huhuhu.tak penah sorok2...

to zyla ngan atiqa:semua pollower kena..yang mak2 dara jer yang bernasib baik..huhuhu

riena said...

ada tag laa..hmmm nti riena buat yer,,baru terjah blog padhlah ari ni..huhuhuhu..