Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Tag About Your Relationship

Kita tengok sapa yang Kena!

1. State the date you have declared with your 1st couple
--♥  dah Lupo ah..Lama giLa nie...


2. Adekah anda akan terus berhubung dengan your bf/gf jika anda sudah clash?
--♥  ops...say Sory la,tak mungkin sama sekali..tp sampai sekarang masih berhubung ngan mak aYah diorang..(Sll diorang Yg call )



3. Ape yang akan anda lakukan bile anda merindui bf/gf anda?
--♥  Ah...Soalan aper nie...tak paham La.korang paham tak?


4. Adekah anda mempercayai bf/gf anda sratos pratos?
--♥  90%:10%-takdir
 
6. Adekah anda rase bf/gf anda seorang yang pandai memujuk
--♥ takder nyer!

7. Ape reaksi anda dan ape yang anda lakukan apabile kredit bf/gf anda dihabiskan untuk orang len?
--♥ Eh..itukan Credit Dia..biar La.. dia bukan pakai Duit Padlah..hahaha 


8. What are you going to do when your bestiest have a relationship wif your ex?
--♥ Tak keSah dan peNah ada PoN 


9. Adekah anda akan menelefon bf/gf anda apabila dsuruh oleh bf/gf anda? 
--♥ klu time kedekut credit..sory La..time tgh Kaya Raya ble la kot.

Yang penting..crd Dlm tu harus ada lebih dr 1oo.klu tak naya oo..nak fon client tak cukup duit pulaks. 

10. Ape reaksi anda bile mendapat tahu bf/gf anda masih berhubung dengan ex mereka?
--♥ Dia Buat aku Pon Buat La
 
11.  nk tag :-

--♥ Ziha+satesh
♥ Riena+ZyLa
♥ Sytarah+ DahLia
♥  WaNa+Shaqirah
♥ Yin+syuhadazulkifli+Farah Fatihah

Cikgu

Yanti+eyNa+Matno+Yat

Acid+N0Ly+AnaS+nabiLaH

dan Pollower LaiN

hahaha..Ramai Gila Kena Tag nie..Jawab ek..

9 follower here!:

riena said...

tq padhlah nti sy jawab lepas exam ok...

Syatrah said...

soalan no3 tu..tul ker tak faham? tau wat tak faham je.hehhe

Fadhlah said...

ikut suka la nak jawab aper pon...hehehe.takder paksaan pon dlm menjawab Tag nie..lalalala

Syatrah said...

kalau tak ada paksaan kenape nak jawab tag jg? ikut suka kita ar nak komen ape pun...ada kita kisah..hehhehe

Fadhlah said...

dah ader soalan dlm tu..kena la jawab..nanti kejung pulak org tu!

zyLa said...

tq..nti zla jawab tag tu..tunggguuu...

luvlyziha said...

err.. saya ke yg kene tag ni en padhlah?

Fadhlah said...

yer la..saper lagi nama ziha tu ek

Sir Matno said...

abg,
matno tau abg ingat matno selalu.. kalau tak ingat, takkan lah abg akn tulis entri pasal matno kan(chewah...ayat perasan!)..

matno memang malas nak tag dan jawab2 tag.. so, abg janganlah marah.. aritu pon matno dah cakap dalam jawab tag tuh, matno taknak tag2 ni...

harap abg tak marah.. sorry byk2...

you are a great brother!