Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Tag dari Cik Ziha

rasanya ramai  yang dah dapat tag nie..
pasal  bag duit..so..ni la  benda2 yang ada dlm bag duit saya...
pastu dia suh terangkan jenama,taun beli,dan harga bag duit tu..
duit ader 102 henget jerk.baru lepas shoping..sket jer la balence nyer
pastu ader tiket wayang BOHSIA..huhuhu.baru petang tadik pe tengok
bawah RM 50 tu..cupont BIG aPPLe..
sedap oo nonat tu..
ada beli gak petang tadi.. 
of course my name card..huhuhu.
ada nampak no fon tak?0164909 184
ada maslah kereta ble call yer..
nak detail lagi..tgk dalam targget@friendster.
link kat banner tu ada.. 
yang merah tu pulak..blood group card..wajib dibawa kemana sahaja..
yer la..mana la tau incase masuk hospital..kan dah jimat 30 min..takyah la nak masuk lab blood lagik..
(info:tahukah anda bahawa darah AB dan O sebenarnya terbahagi kepada dua jenis iaitu positif dan nagetif!)
saya berdarah A positif yer..

nie pulak card2 yang ada dlm bag duit saya..banyak tak?..
card atas belah kiri tu name card  kawan2..yang mana penting padlah simpan..
yang tak penting simpan dalam card holder dlm keta...

nie bag duit saya...
jenama cap kepala rabbit?
harga..kurang seposen nak sampai 3rat
tempat beli..the mall
taun dibeli-2001
nak tag saper yer..
ZAWAL
kak EYNA
dyna
lolipop
FANA
thanks!

8 follower here!:

luvlyziha said...

tq dear... jawab tag saya..

Fadhlah said...

welcome

luvlyziha said...

fadhlah... xde lak card holder jual kat situ.. :)

Fadhlah said...

hehehe..takper2.

Aimi Liyana said...

eh blood type sama ar :p

Fadhlah said...

oh...ble la kita tukar2 darah lepas nie yer..huhuhu.
(dont ask 4 -ve thinking lol)

Fadhlah said...

oh...ble la kita tukar2 darah lepas nie yer..huhuhu.
(dont ask 4 -ve thinking lol)

tudc said...

ader kad bank rakyat...gomen punya bank kesayangan..hehehehee