Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Tag from Cikgu eyna

penerangan tentang tag..

rungkaikan maksud(cerita) gambar profile anda..


sebnarnya gambo nie mcm nak bermisteri sket..
yer la..mesti la korang teka kan..mana satu lah gambo paklah nie kan.muka tiga org nie pon cam lebih kurang jerk....
mana tak nyer..kawan tegah gemok..malu ler..tapi sekrang dah kurus sket setelah berpenat lelah belajar menari(yat la nie ngajo aku pe dancing)tiap2 minggu..bowling pon dah jarang main skrang nie....so,
sekarang nie dah berani la letak gambo sket2...huhuhu..tapi stil misteri lagi kot..gambar letak pon separuh2....
berbalik pada gambar profile tadi..
gambar nie di ambil atas train star...1st time naik ketapi letrik nie setelah 4 taun tak naik...masa tu on the way nak pe majlis ......(rahsia)...secara beramai2..memang beramai2 pon..mana tak nyer..gang kita org tu penuh la satu gerabak tu...tan sri,dato-datok,lowyer2,dokter,bisnesmen,kontraktor, semua pakat paking kereta kat stesen bukit jalil..semuanyer gara2 takut lambat sampai ke destinasi yang dituju..yer la..majlis kul 9.kita org pulak terhegeh2 kul 7.30 baru bertolak..dengar pulak redio era kata jalan pekeliling ngan seantara ngan nya trafik JEM..jadi keputusan beramai2 naik la Train letrik nie...
aper pon..hari tu mmg enjoy!sampai umah 3 pagi lepas makan malam di usj...sedap makan kat sini...sambung sampai 20 meja..bayang la betapa ramainya kita org masa tu..
ok...gambar depan sekali tu...Dato Zawal..muda lagi dah dapat dato yerk..no2..WAN...manager maybank..ujung sekali tu...padlah ler....gemokkan masa tu?hehehe
antara gambar yang sempat diambil mlm tu...
(banyak lagi sebnar nyer..tapi sensor sket)
Dato Zawal,wan dan kroni2 nya...
baju Merah tu..Dato Khairul(Ceo acmar Holding)
baju gelap tu..En Farid manager Maybank-nak buat LOan ble carik dia.
DAto Zawal,WAn dan anak buah dia
baju biru..penulis..buncit dah perut tu..skrang dah ilang ekkk
tembamnyer...
pegang bag hijau tu..tak kenal..tapi kira geng jugak la..
sempat lagi melaram...huhuhu.

dato sorang nie..klu dah bercakap guna pon..sejam pon ble layan lagik!apa lagi SMS!
Nak tag YAT jerk!

4 follower here!:

*ika* said...

eh2.....memg sngat tembam anda dlu...
la nye ngan skrang...cumil2....

Fadhlah said...

huhuhu..no komen ek..nak gambaer muka penoh..sambong la gambo dalam header tu

Eyna's said...

hahaha...
akhirnya siap dah tag ni ek...
tenkiu2...

biar betul...paklah kurus sbb menari
tak bleh jadi ni...
mane plak le akak nak g blajar nari ni kan...nanti bleh slim mcm pak lah...

Fadhlah said...

em...jgn la cakap menari..segan la pulak..dance la..try la funky dance..best aper..