Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

alhamdulilah

ble jugak akhirnya buka blog nie..mmg siot ar pada yang click flag tu....sajer jer nak suh blog aku nie kena block!!!sengal la pada sapa yang buat tu....hanya ALLAH saja yang membalasnya....tak terpikir dek org lain nak pedajal org mcm tu....sib baik takder bukti apa2....kira lepas ar...mmg aku tak halal la perbuatan ko tu pada aku...
ok la kawan2...blog nie dah ble berOperasi semula.amin...

7 follower here!:

riena said...

syukur alhamdulilah...

aleena said...

bukan semua suke tgk kite happy..

nway boley la update bebanyak lepas nie:)

noor afzan said...

pe cite nih?
blog mengong ke sebelum nih?

zyLa said...

orang dengki memang cmtu padlah...moga tuhan balas pe dia wat.sabar ye.pe g padlah..update segalanya

tic said...

aper cer... sape yang cilanat nko..doa je la.. ..bia kene bali...gerammmm

Honeydy Love said...

selamat kembali...

Fadhlah said...

blog nie tak ble nak login...pastu dpt email dari google...dia kata blog nie kena flag sebab spam artikel org lain....entah apa2 ntah..kira merana gak la 3 minggu tak ble bukak blog nie...huhuhu,biaq pa la kat org tu..dia bahagia kot tgk blog padlah nie...