Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

sunset

cerita semalam..
lari2..jalan2..panjat2...
baru la sampai atas bukit jugra tu...
tp,berbaloi gak la..cantik pemandangan dia tu..

gambar bawah nie pulak,time matahari nak turun, tak sempat ar nak capture..
sampai2 jer dah hilang dah mataharinya...yang ada hanyalah cahaya...
tapi...

sekali turun,jumpa kubur cina da...
mau tergamam ko tengok kubur cina time maghrib?

dlm facebook..mcm2 la ceritanya...
hantu lompat2 la..hantu toing2
mcm2 ar..

10 follower here!:

Na Shari said...

Akak pernah naik sekali je Bukit Jugra tu...Tapi time pagi la. So, tak dapat la menikmati keindahan pemandangan waktu senja...

Next time kalau ada kekuatan, maybe nak pergi sana lagi...Mungkin nak ber'camping'...

Fadhlah said...

uik...camping ka?respec la kat akak....

+akufobia+ said...

aa.bila la ku nak sampai sana ek.keke.

siti murni said...

bukit jugra nih kt kuala s'ngor eh?
sib baik u tk jumpe toing2 tu eh...hehe

Fadhlah said...

kat kuala langat la murni..

imHepPie said...

haha seb bek x jdi ape2

Amietz @ f.kay said...

huuuu teringat lak masa jijah belajar di kedah .. rumah di tengah 3 penjuru kuboq .... nak tau nanti cari kat laman jijah K ...

ape pun ... jgn leee nampak menda alah yg pelik pelik ni ... tak cukup semangat rasanya ... mau pensan tang-tang tu jugak .... hahahah kang sape lak nak selamatkan jijah ekk ?? hahahah udah pasti korang bukak langkah seribu ... jijah yg bulat ni .. kena laa buat taktik pensan 1000 gamaknye ... tragiss .. tragiss...

http://jijahohhjijah.blogspot.com/

burt said...

bro aku da lama tak panjat kat sni...ase cam nak g shoot jer kat sni hehehhe thanks sbb mengingatkan aku

Fadhlah said...

nak pegi nanti roger ar broo

noor afzan said...

uuu...jirat yer..
sereemmm~