Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

cbox..oh..cbox

rasanya ramai yang dah tau dan ada rasanya cbox nie...tapi pada yang tak tau pasang lagi,ble rujuk kat sini...apa yang Padlah nak cerita kat sini,bukan lah cara nak install pasal cbox nie.tapi cara pengunaan cbox tu sendiri..cara pengunaan cbox nie sebnarnya lebih berkesan jika ...

sebagai contoh...

nenek:hai jijah,ko dah masak ke?

empunya blog:dah...ko pulak?

persoalanya..btol ker cara guna dia cam nie?

sepatutunya...

nenek:hai jijah,ko dah masak ke?

empunya blog:---->masuk dalam blog nenek tu,pastu jawab la dlm cbox nenek tu...

pendapat?korang rasa...mana cara yang betol...contoh yang pertama atau yang ke dua?

pada pendapat padlah,rasanya cara kedua tu lagi elok sebabnya akan berlaku perhubungan dua hala....lagi pun,tak mungkin seorang pemabaca tu akan masuk 3-4 kali dalam blog seseorang tu untuk baca ntree yang sama setiapa kali.btul ker.(paham ker korang nie--->otak tengah blur la)hahaha..
tambahan lagi,mesti la empunya blog ble perasan msg yang kita masukkan dlm cbox dia tukan?pastu boleh la dia jawab kat cbox kita pulak...kan senang cam tu..,,

em....
entah la...sekadar pendapat sajoooooo...
pilihan di tangan anda...

15 follower here!:

aleena said...

hehe..kt samapai sekarang tak letak-letak g cbox tue:P

Anonymous said...

hehehe...

imHepPie said...

no 2 la..

saya yaken btol..saya kunci jwpan neh...lalala~~~


btol2 bloggers xkan nak masuk selang 2 menet tok bca pe yg owner bls..erkk apekah ayt aku neh??paham ke??huuu

siti murni said...

hm..ntah..konpius..

Silverleaf said...

hmmm pilih no.3...hehe...mane2 pun bleh...cbox kenkadang nak tinggalkan trace untuk bgtau empunya blog yg kite singgah blog dier...kenkadang memg xnak sembang pun...

hani madu said...

um..konpius.. o.O

aien~s corner said...

aien dok rp kat cbox lain :) hehe

lionteen said...

yup..
stuju..
care ke-2 lg elok

zawal said...

amat setuju...tapi jika takde blog?
apa pun selamat berpuasa

sHaH said...

yg second tu ok kot..
tapi shah antar msj dlm cbox abg, abg tak penah reply dlm cbox shah pun..

~~zAnAfAhMi~~ said...

slmt berpuasa fadlah.....
akak yakin betul cara yg ke2 tu lebih baik sb bila org dah dtg jengok kita, baik kita pula membalas kunjungan teman ke blog dia. itu lebih mengeratkan hubungan, jengok menjengok, ziarah menziarahi. tp kalau fadlah x bls kunjungan akak, kekadang kecik ati jgk.....kejap je la...

miss azlina said...

btol kot..
tp bkn sume org on9 masa yg sama..

Ivy Metaga said...

selamat berpuasa cikgu...=)

noor afzan said...

cadangan saya balas kat kedua2 cbox..
lagi berkesan..
lalala~

Aimi Liyana said...

cara k2 benar, tp kdg kdg kan, baca sekali jalan, mcm da tbiasa balas kat tpt sdiri, hehee..

kdg kdg kita g gak blog dorg balik ;)

kadang kadang xjawab lgsg, bukan busy sgt atau sombong tp malas kan..