Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

TT smlam

tiada dlam Gambar..NObiTa

shok gak la join outing kali nie..apa yang penting,ble tambah lagi ilmu...

1.Dapat explore lens owang lain-dari 50mm ----> 800mm(shok oooooooo)

2.Dapat belajar apa itu costume album.

3.Dapat tips cara2 nak shoot street photo...bukan senang oo.(semalam ada sorang mamat tu,tak pasai2 kena marah ngan org mintak sdekah tu...moral of the story,kena tau teknik dan tips)

4.ble tau funtion camera dan teknik zoooommm..

5.baca apature dan iso...(dlm street photoshoot,mmg memerlukan kepantasan dan ketepatan...klu tak,mmg over expose la...)

6.kena Cepat baca pergerakan objek yang hendak di shoot...

8 follower here!:

noor afzan said...

best nya..
saya x do kamera la bro~
kamera 2 MP handset je ado~

Fadhlah said...

eh...ada gak la yang pakai camera telipon semalam...yang penting,ble belajo ro3 dan teknik2 mengshoot

Silverleaf said...

weihhh best rrr.....nape laaa dekat2 sini xde bende2 nih....hmmmmmm terpakse belajo sendiri je....bae and buat sendiri je...

Fadhlah said...

eh..geng2 utara pon ada la..selalu gak apa buat TT..klu belah perak,area IPOH kot..try la masuk porum dulu..pastu carik la member belah KK tu...aku rasa mesti ada nyer...ari tu aku ingat belah banting takder pon...sekali carik,amik ko...ada la dlm 20 org lebih

Ivy Metaga said...

best nya...sy pun pake camera hp jak hahahhaa...

sHaH said...

wah nak ekot..
shah plan nak bli dslr gak..
ok tak?

Aimi Liyana said...

wahh, bila tgk gbr yg 1st tu mcm kat tokyo plak. hebat jg KL nie eh..

Aimi Liyana said...

wahh, bila tgk gbr yg 1st tu mcm kat tokyo plak. hebat jg KL nie eh..