Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Seri Costa

Semalam punya cerita..
on the way nak pe melaka...sekali ble sesat sampai tangkak la..
tgk la gambar kat bawah nie..lokasi simpang tiga tangkak..
sib baik bawak lelaki jer dlm kereta semalam..
klu bawak perempuan..mesti dah miow nak singgah tangkak bab kain2
kat sana semua murah2..
sampai jer kat sana terus snap gambo nie..
kat bawah tu adalah Mr B...korang tengok la muka dia tuu
mcm pelancong ajer..
gambar dlm bilik pulak...consep bilik ala2 barat
yang tak besh..bilik panas..air cond mcm main tiup2 belon jerk...
cahaya lampu tak cukup...korang bayang la..dlm bilik tu cuma ada  table lamp ngan stand lamp jer...cam mana tu?klu baru kawin ble la datang sini..klu dah bapak2..mak2 nak mai sini...
emmm...
nak sembahyang pon susah..ruang nak sembahyang kecik jer...
gambar atas nie paling penting...cermin besooo ooo
ble la skodeng perut nie hari2..hahaha
kenapa perutku semakin boroi nie..

view belah luar...nie jer la yang paling menarik:view belah atas
klu tgk view bawah...hahaha.sekali keluar loji taik la..pui..pui..

15 follower here!:

hidet said...

teringat waktu naik taming sari kat melaka tu..
menara tu baru dibuat time tu..
tak tahu pon kewujudan dia..
punya la panjang beratur..

lionteen said...

boroi sudah..
kene diet mei..
hehe..

p/s;lionteen xsk g mlake..

Fadhlah said...

yup lionteen..tengah diet sekrang nie

~nEeYsA~ said...

naik mnra taming sari tyme school holiday mmg murh..

sHaH said...

abg, jgn makan nasik kalo takmo perut beso..

Fadhlah said...

klu tak makan nasi nak makan apa?lapoo ah

♥S@R@♥ said...

wah seronoknyeeeee..jalan-jalan

seridewi83 said...

macam kenal jer baju yg hitam kuning ko pakai 2

mRs.jUkoGYu said...

santek loji taik tersebut..;p

TheQuiXotic said...

owh~~
tangkak;
btw~~
ape yg ko tak phm aytku?
melayu jugak ape;
;DD

lalink7 said...

cikgu :

kelakar ngan ayat..kalau perempuan msti nak meow nak singgah..ingat pempuan tuceng ke cikgu? hehehe =D

riena said...

seri costa memang kecil la cikgu padlah..huhuhuhu

ASYIQ said...

Ha ah..besonya cermin. Kalau cikgu pompuan tu sure lambat turun dewan ceramah...dok nengok cermin je.

Diet la...baru perut tak naik! Nak petua kempiskan perut??? Jgn mkn malam...hihi.

Fadhlah said...

yer2..dah lama dah tak makan malam nie..ayaq batu pon dah tak minum la nie

haruan tasek said...

seronok kursus kan dapat enjoy..hu..hu