Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

kuang asam tolll

Saper la yang gila tak puas ati kat aku nie!Tak habis2 duk dengki..abis my favy pollower ilang..menyirap darah nie ha...tak caya korang tengok la nama kat belah kiri nie..masa ada satu pon yang tinggal...eee...sabo jer la..dah la kat situ ramai pollower yang padlah tak pollow...jenuh la nak carik balik...nak bagi gelaran apa la kat diorang nie ek?

17 follower here!:

aleena said...

fadhlah..camne bley jd cam tue?

Fadhlah said...

entah la..manusia mengong mana ntah buat kerja mcm nie

CaPiQa said...

huuu.. jangan lupa daku!

aien~s corner said...

ish de gak manusia cm 2..wt hal msg2 dh la.. ni nk godam blog owg la..huhu

Farhana said...

Hoho.. Ku dah 2 kali kene camnie.. Manyak fening maa mahu ku cari balik sbb manyak sgt blog yg ku follow.. Huhu..

Fadhlah.. Ini adalah angkara orgkah??? Atau kebengongan sistem??? Hurrmmm..

Fadhlah said...

angkara org la..bukak system...dah report tadi..dia reply balik dia kata mungkin blog nie dah kena godam

zyLa said...

save trs zla nya url k..heheee.dorg dengki.biarla.sabar je ek

ღ Juliet ღ said...

sape la yg keji tu agaknye?

ღ Juliet ღ said...

sape la yg keji tu agaknye?

sHaH said...

abg..
geng cc da takder..
uwaaa!!!

Fadhlah said...

itu la pasal...dah la geng cc nie tak selalu udate blog..dah nak kena cari sorang2...sabo jer la....

Na Shari said...

Laa...nape jadi mcm tu? Ni mesti dah ada yang tau password Padlah ni...

~~zAnAfAhMi~~ said...

sabo je Fadlah...
manusia ni tak dpt lari dr penyakit dengki..

lionteen said...

ish teruknyee..
cpt2 save url lionteen ni..
huhu..

sp2 yg brani wat kat lionteen mcm 2,siap la..
hahahahaha

ASYIQ said...

Haa...amik akak punya link. Lupa plak akak ni geng mana...haha.

miss azlina said...

nie bkn setakat leh gelar kurang asam.. dh takat kurang diajar tu! (eh..ku plak emosi..hehe).. xpe, cik padlah..sabar2..cobaan.. igt la kite ek dlm geng favy..ehehe..

haruan tasek said...

sabar buat baru punya ya