Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

hadoi...

Sekali pagi2 tadi jatuh tergolek la..nie semua gara2 iron spray punya cecair la tu...yer ar,mana tau benda tu ble melicinkan lantai...kita nie yang buta kayu..main spray jer la..sekali kebedebub...mcm badak air jatuh ke lantai daaaa....

 sakit nyer mmg tak hinggat la..korang bayang la,tapak kaki nie terlipat ke belakang...satu kaki lagi lurus ke depan...klu ahli senamerobik mcm yat takper la jugak..nie tak,yang jatuh nie ahli bina perot...wa hahaha

akibatnya?Kaki belah kanan nie terseliuh lagi...klu tak silap,tak sampai sebulan pon kaki nie elok...lepas nie,sah-sah la kena berjungkit masa sembahyang jumaat karang...em,dugaannnnn..

17 follower here!:

Rona Realiti said...

dugaan hari Jumaat tu bro...

lalink7 said...

comel badak tue..
ltk wallpaper nie ok gak..
hehe

Fadhlah said...

rona..yup..sugaan la tuuu

lalink:tak ble la..gambo flickr.com la...nanti ble kena dakwa klu kita curik..hehehe

Redbloodsnow said...

hahaha..cian die. kompom azab jatuh g2 kan..ekekeke

Eyna's said...

JAga2 tau...kaki kalau dah mula terseliuh...amat mudah utk sentiasa terseliuh lagi...kekadang jalan2 biasa pun peleh tergelecek jugak...

Akk dulu mase tunggu result SPM...pnah smpai lari kedudukan sendi kaki dr kedudukan asalnya....punyalah bengkak kaki...smpai nak pakai slipar pun tak lpas...bila dah urut dan masukan smula...alhamdulillah ok...

Tapi mmg tak bleh lasak langsung...cpat je tseliuh smula.

faRahFatiHah said...

alahai....shian kat cikgu kita ni huhuhu lain kali hati2..tak pe la sakit ni kan 'kifarah'=mensucikan dosa2 kecil....redha je la

d 4 dahlia said...

gmbo tbaru fadlah ke tuh?? xkan berat bdn naek mndadak skali..bawak2 lah berdiet yer..wakakka..kiyut da hipopotamus 2..

lionteen said...

la..
cian kamu..

bygkan keadaan tu pun da se skit..
adhoi!!!

aien~s corner said...

ish.. skit 2 woo huhu

lalink7 said...

yeke kene dakwa kalau curik gambor dr flickr.com??

tipuuuuu saye ek? ^_o

ASYIQ said...

Orang nakal memang macam tu...hihi.

Fadhlah said...

lalink:flickr.com...gambar kat dalamtu semua utk dijual yer...klu tak percaya try la copy paste gambo original dia..mesti tak ble....yang ble copy cuma gambo kecik2 tu jer..hehehe.selalu buat ek?

aleena said...

alalala keciannye..

get well soon:)

miss azlina said...

apa lagi cik padlah..g la booking pakcik tukang urut..huhu..

Kotak Hati said...

hu3..
xcident..
nasib bek x tragik sngt ngee~

Silverleaf said...

haha aku ingat nk cite pasey badok tu tadi.....

Fadhlah said...

hahaha..tak der kena mengena pon