Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

walamak luuuu

seronoknya...kat otel nie ada line wifi  la...bangga seh..sesampai jer kat sini terus tanya wifi ada ker tak kat sini..diorang kata cuma ada kat kawasan lobby jer...wah..terasa sedih la jugak memula tu...takkan la nak pacak kat loby jer 2-3 jamkan?gila ker apa...pastu sampai jer bilik terus try....walas...ada lah..walau pon tak fulll tapi dapat la setakat 3 bar tuuu...apa yang penting ble layan FB ngan forum FMDC....

.

dalam seronok...

.

ada juga yang tak seronok...line wifi nie cuma ble online setiap 2 jam jerk...cam keji jer diorang nie..emmmmm...so,setiap kali nak wifi..kena la turun lobi mintak no id ngan pasword tu....malas tol...kan best klu takyah mintak id ngan pasword tu...cam kedekut jer diorang nie tau..

.

takper la...yang penting dapat online sudah la..btol tak kawan2?kena syukur ngan apa yang ada...

alhamdulilah...

8 follower here!:

zawal said...

alamak..adik abg takde kat dalam kawasan ker??ni musti kawin ni..patutlah tajuk sebelum ni cita pasal kawin...hahahahahaha

aien~s corner said...

xtw nk komen pe...haaaa...hmmm...huuu...hmmm..~~ngee
sekian

Cik Mira said...

haha takpe la
at least bole on9 kan?

Fadhlah said...

uik..tak baik buat fitnah oooo

sHaH said...

abg.. syukur la ada internet dpd takde langsung..

k?

lionteen said...

btui2..
kene syukur..
yg pnting dpt lawat lionteen ni..
hahaha

miss azlina said...

kalo dh nama pemblog tegar..mana2 pegi pon igt kat blog dia..huhu..

haruan tasek said...

kena ada id dan password ke... lokek punya hotel macam tu