Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

tag-kita tengok sapa yang kena


1.Letakkan logo award ini di blog anda.

2.Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
zawal
miss azlina  
sHaH
haruan tasek  
Shima^Ku  
Sathes Kumar  
lionteen  
ASYIQ
Afendy @ Ustazkodimero  
d 4 dahlia
(nama diatas-sila tempetkan award ini didalam blog anda...

3.Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
Wah...tak paham la maksud dia nie...tp klu bab penghargaan tu tau la sket2...hehehe..diorang nie semua adalah pengomen blog imBlur..thanks bab selalu kunjungi blog nie..walau pon mcm boring jer cerita blog nie..tp,itu la  pengomen yang palaing anyak komen dalam blog nie..hehehe.im Blur....
Thanks pemberi award nie....

7 follower here!:

sHaH said...

award lagik...
huhuhu..
thanks..

Fadhlah said...

welcome

aien~s corner said...

haha..bgus2..~~ngee

lionteen said...

lalala..
lionteen ade..
amik nnti k..

ASYIQ said...

Akak pn dapat ek...ma kasih. Nnti akak tampal ye.

miss azlina said...

erm..tq utk award tu..
nnt kite letak kat blog kite..

haruan tasek said...

aku pun ada.... hu..hu