Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

promosi blog nie


Jom reramai terjah blog nie,best tau!Saya jamin tiada aksi2 lucah dlm blog nie.Semuanya yang baik2 belaka.
Banyak2 blog yang saya polow..blog nie la yang saya selalu terjah dulu.
nak link dia ble click kat  sini
p/s:klu rajin..ble la pollow blog nie..

6 follower here!:

d 4 dahlia said...

eh nih nk promote blog ke nk promote tuan punye blog??haha..solo lagi ke??haha..tegak jer gmbar kawan fadlah nih..gmbo paspot kot..bground biru 2.hahaha lagi!..kang sy usha2 kopem best blog dia sbb 2 chekgu kita promote..hik2..

lionteen said...

la..
pomot mmb ni..
hehe..
k,k..
usha blog die..
lalala

Fadhlah said...

oh cik dahlia..gambar ini adalah hasil dari potosop...mcm gambar kamu juga...hehhe

Shima^Ku said...

mmg blog ustaz ni bagus bagi kita2 yg masih tercari2 akan panduan hidup...selamat maju jaya..

Fadhlah said...

yer...kawan baik padlah tuuuu,,kawan2 semasa kursus blog..dia pon kira otai gak pasal blog nie..hehehe.

haruan tasek said...

ok geng akan aku follow