Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Nikon Dslr D70s

Gambar kat bawah nie shoot masa
camping semalam...mmg penat sangat ngan aktiviti yang berbagai2 tu..
penat bab tak cukup tido jer...

senaman ala-ala Taichi..
tgk budak kat belakang tu..
malas ker apa tuuu..hahahaha
pasangan tukang masak yang sangat sodap masakannya
apakah motif gambar ini?
testing bokeh

nie pon sama..testing teknik bokeh..
(klu lapar,makan biskut ngan sardin  key!)
p/s:sory..gambo tak berapa cantik lagi...ro3 pon tak diikuti ngan baik..hehehe(untuk lebih jelas..click kat gambo tuuu)

17 follower here!:

sHaH said...

eh, da bli ke nikon dslr yang baru tuh?

riena said...

cantik gak la bagi riena gambar2 ni semua..huhuhuhu...

Fadhlah said...

blom lagi..yg nie amik 2nd nyer

yattt said...

nak adiah kamera gak yang kawen ni bleh x??huhu..

Fadhlah said...

bolehhh...tarak hal..

lalink7 said...

sedap tuee biskut ngan sardin..
tapi ratah sardin je lagii sodap..
hehehe..

Fadhlah said...

wa...tak sangup ratah sadin tu mentah2...

lionteen said...

sian mkn biskut ngn sadin je..
lalala

Luth Textile said...

cantik.. tapi sebab background blog ko bro, gamba tu tak menonjol.

Fadhlah said...

btol2...susah gak pakai camera nie..tgh baljo lagi skarang nie....

Shima^Ku said...

cikgu padlah kita ni ada bakat jugak amik gambar,,,pasal tu nak jemput dia jd juru gmbr masa majlis kita nnt..tp dia mcm tak nak je..huhu

mRs.jUkoGYu said...

santek gambar..nak beli gak dslr..tp balek meysia baru beli..kat sini mahal la..xtahan tul harge..

Fadhlah said...

mRs.jUkoGYu-sabo yer..kat sana mmg semua mahal..nak kawin pon mahal jugakkan kat sana?tol tak..hehehehe

Sathes Kumar said...

bro... gmbr syukri buat tai-chi memang gempak....

Fadhlah said...

hahaha...shukri mmg gempak bab buat taichi nie..

zawal said...

camping..lama tak join..best wo..lebih2 lagi time kita jadi kapten

zawal said...

wah cikgu syukri tu boleeh buat senaman ke??