Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Bonngok

Lepas satu-satu maslah.....yang dulu,maslah dalaman dari blog nie...mmg haram jadah la...langsung tak ble nak buka...yang terbaru pulak dari blog tutorial.....langsung takble nak adjust@login masuk!nak kata lupa pasword...jauh la sama sekali.......kacau jiwa btul la diorang nie....ada sesape ble tolong tak?rasanya mcm dah ada org click report abuse tu jer...entah apa yang dia dengki pun tak tau.....mmg sifat manusia nie pendengki kot...

Tak luak pun ilmu di dada tu klu cerita kat org.......

2 follower here!:

E said...

keciannyeee!!

errr.. sy nak tolong pun x tau.. dulu abg padlah gak yg ajor sy wat blog ni.. hal2 camni, memang sy x tau la..

Fadhlah said...

huhuhu.....itu la pasal..ingat ker nak sambung la tutorial tu balik ari nie.....ada idea baru pasal layout nie...