Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

im sorry

lama tak update....
1.busy ngan anak-anak murid.
2.busy update facebook...hahaha.(yang ada facebook tu,ble la add yer)
3.bla..
4.bla..
5.bla..
6.
bagi alasan banyak2 pun tak guna klu dah datang kemalasan dalam diri tu...
btul tak?
p/s: Geng hackers masih menghatui jiwa dan otaks ku....
mcm &^%^$^%#&^ mereka-mereka itu!!!manusia nie mmg penuh dengan hasat dengkiiiii

2 follower here!:

E said...

abg padlah!
sOrry, naik lOri lah! ehehehe

eh, ada hackers?
kena hacked ke?
ape yg di-hack-nya?
sabar eh..

Fadhlah said...

yup...mmg ada hackers..dah lama dah kena...dari taun lepas lagi....bila kena hackers...nak login masuk dlm blog tak ble la...ashik kena tukar pasword jer...sekali dua ok lagi...klu dah berkali2 kena...naik menyampah gak....