Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

tekanan hari inies:

seSampai d rumah pengantin...

"Abg,abg balik umah je la hari nie...ari nie kami tak jadi bersanding la????"

toing..toing..toing...suka suki dia jerk!!!apakah ini???

p/s:ponat jer drive keta jauh2 pe umah hangpa...
erkkkkkk...duit diposit tu cam mano ek?

nota kaki: gambar diatas diambil dr google..harap maklum

12 follower here!:

meo188 & cipan said...

huhuhuhu :)

QeMa said...

hahaha~
apakah?
mcm men pondok2 plak ^__^

'AQILAH said...

huhuhu macam tak nak kawen jek

riena said...

aahhh laa biar betik pengantin tue,,,tak jadi bersanding???? huhuhuhu...

Fadhlah said...

itu la pasal..semua dah prepair..alik2 tak jadi lak

Redbloodsnow said...

whoaa...siap meniarap bagai ek nk amik shot yg baik punyer. tuh yg mencabarnya jd photographer nih :P

siti murni said...

leh plak men cancel2, burn je deposit tu..

CIK IZ'S said...

uit... boleh pulak macam tu..
alahaaaiii manusia..
terbukti kelemahannya.. :p

en_me said...

vah vah vah.. membaring tewww.. ehehe

noor afzan said...

alorrkh..x jadi sanding awatnya..?

dianna said...

abes tu dah tak jadi, macam mane tuh?

hj.zawal said...

ni gambo mana aku nak tengok ni