Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

promosi....

stikymood entry..new ntree tengok bawah yerk..

promosi pre-weding(untuk couple2 yang sedang hangat berchinta!), personal potrait, family potrait and group potrait


Rm 600 potong jadi Rm200.00 sahaja.

apa yang anda dapat:


1. 1 stiky album black inside
2. 70-100 pcs 4R photo printed with white border (edit)

3. Unlimited JPEG digital file image (non edit)
4. 1 unit DVD


limited pada 4 client sahaja...siapa cepat dia dapat dan bergantung kepada masa photographer dan lokasi pengambaran...

contoh gambar adalah seperti dibawah...







boleh hubungi: 016-490 9184-paklah.sms pon boleh....
promosi berakhir sehingga 31 Jan 2010

nota kaki: coverage-putrajaya
nak tanya apa2 soalan,ble tulis kat comment @ cbox


16 follower here!:

sHaH said...

1st here!!!!

wah..
murah giler..
kalo dekat, dah lama dah shah g..
tapi nak amek gambo ngan sape..
sorg2 tak besh!!!

Fadhlah said...

kawan2 ada...tong2 ar...hehehe.

lionteen said...

wlaupun da trun hrge,lionteen sbgai stdnt tetap xmmpu..
hehe

Jijahh @ f.k said...

nak satu je boleh kaa taukey?? tapi kasik meletup punyaaaaaaaa ...
(1 album yerr..harap maklum) hahaha saja jer ... takde keje la katakan ...

JMR said...

nice pic..nak tag wedding gak leh?

Fadhlah said...

tarak hal la bro..nanti rojer2 la yer

'AQILAH said...

sekaarng belum...akan datang kot..keep the price tau..:P

'AQILAH said...

sekaarng belum...akan datang kot..keep the price tau..:P

Fadhlah said...

nak booking pon boleh...anytime
ada lagi 3 kosong...1 dah kena book semalam

Risik said...

semekom..salam perkenalan, gua kurang mampu aarr!
> risikanjarku.blogspot.com

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

Saya mmg minat sangat pasal fotographer....nak blaja..mcm mana????

cikguaziz.blogspot.com said...

Nak jadi photographer ni kena labur duit beli SLR..mahal jugak tu..tapi berbaloi bagi pencinta photo..


http://cikguaziz.blogspot.com/2009/12/perempuan-pakai-legging-adalah-stupid.html

aleena said...

wahhhh cam best nie fadhlah..

da cukup 4 orng da ke?

Fadhlah said...

ada 2 lagi tempat kosong....nak ker?ble sms klu btol2 nak....

hj.zawal said...

kau memang dah pro lah bro..Alhamdulillah..teruskan usaha..

+akufobia+ said...

alaa.putrajaya je ke.