Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

mana mau cari

ini la yang jadi bila dah format computer..semua software nak kena carik balik....ada sape yang ble bagi tak link software yang ble edit gambar HDR..klu boleh,nak sekali ngan dia nyer keygen..puas dah duk mencarik dia nyer sopware tu....klu tak silap,dlm blog nie pon ada yang otai HDR..tp,tak jumpa cari la pulak....


gambar kat bawah nie adalah contoh gambar yang telah di HDR kan....

gambar dr takashi

3 follower here!:

d 4 dahlia said...

dh lama xupdte blog..mcari themes baru tok 2010..paklah bg idea..huhu..n if dapat sofware nih rojer sy sm k!! really interested!

Fadhlah said...

yup...dah dapat dah.nanti padlah kasi link dia dlm fb

hj.zawal said...

nak jugaaaaaa