Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

dia dan gigi


ha...bukak mulut tu luas2...


teringat masa zaman kecik2 dulu..
beratur panjang2...pastu periksa gigi...
klu gigi ok..lepas.
klu gigi palsu pon..lepas.
klu gigi bermasalah?
moh kita ponteng sekolah...hahaha
cabut gigi guna tali lagi senang kot..
sangkut jer kat pintu,pastu suh sapa2 rentap pontu tu
(jgn lakukan aksi ini dirumah)bahaya

p/s:paling takot sakit gigi..seksa hidup berhari2...klu tembam ble jadi kurus oooooo
apa kata anda?seksa ker tidak sakit gigi nie?

5 follower here!:

jai@jezz said...

betui2x.. ingat zaman skolah dolu2x.. klu gigi kene cabut sanggup ponteng skolah.. bior cabut sendiri kt umah gune benang.. =P

Fadhlah said...

hehehe...sama la kita

Ivy Metaga said...

wah tgk gambar2 kat atas tu teringat zaman2 sekolah rendah dulu, masih teringat lagi ada seorang budak laki dalam kelas minta excuse kat cikgu nak ke tandas, tapi smpi tgh hari pun tak nampak2 batang hidung, rupa2 nya dah cabut lari balik rumah hahahaha, gara2 takut jumpa doktor gigi...

imHepPie said...

kalo nak kurus kena la saket gigi..x lalu mkn kan kan..

noor afzan said...

sakit x hingat donia bro..
alahai~

bro ni keje part time jadi misi yer..?
ekeke~