Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

dapat gak beli...


boleh la lepas nie simpan barang2 camera...
penting almari nie,klu takder..mau bikin nagis klu kena fungus
kat lens ngan camera tu...
sob..sob..
p/s:busy sket la nak tutup2 sekolah nie..
makin nak tutup sekolah,makin banyak pulak aktivitinya...
pelik bin ajaib betol!!

22 follower here!:

Hariq-Sha said...

wahhh....padlah!! bp nh pdlah???

Fadhlah said...

64L 420 hengget..

Silverleaf said...

uishhhh rase cam nak beli hmm....len tahun le beli kot...xmampu lagi hehehe

Fatehah A. said...

nak 1 dslr.hehe

MdNoor said...

haaa...patut la tny esal RH smlm..ow, da beli drybox upenye...

Fadhlah said...

noor:yup..nak tau benda tu la..tp,dah tau dah...penerangan detail lagik..hehehe.
fatehah:beli ar...simpan duit tu banyak2 sket
anas:harus beli satu,lens aku dah kena kulat dah...tak tau ble repair ker tidak..syang ar lens kena fungus....nagis tak hinggat nyer

d 4 dahlia said...

kena beli gak nih~

imHepPie said...

wuu bila la nk mampu bli neh...mampu tgk jela..

Fly said...

salam..kena beli gak rasanye ni, sebab berbaloi beli ni..

Ms.Independant said...

Wah!
Siap ade drybox lagi.
Syg btol kat DSLR tu ek.

:)

lalink7 said...

rm420? mahai nye..

+akufobia+ said...

aa.rantaikan.kang ada orang rembat.keke.aa.orang suka beraktiviti time da nak habis sekolah la kan.takut tahun depannya tak jumpa lagi ke.haha.saja nak sayangsayang kawan.keke.

Fadhlah said...

dalia:beli yang kecik2 sudah..klu nak yang besar,pastikan diri mu mua juga masuk kedalam tu...

Fadhlah said...

heppy:esok dah ble beli kot..insyallah

Fadhlah said...

fly:mmg berbaloi2....lens 50mm gue sudah kena fungus,,harus beli dry box nie

Fadhlah said...

Ms.Independant:sayang...harga sebijik2 tu ble buat hantaran kawin rasanya...

Fadhlah said...

lalink:rasanya dah termurah dipasaran tu...klu yang 30L harga ble sampai Rm500...padlahnyer 64L baru rm420 :)

Fadhlah said...

fobia:itu la kehidupan sekolah...entah dapat jumpa ke tidak kawan2 kita tu lagi taun depan....hargai masa key!!

+akufobia+ said...

jom jadi pencinta sekolah.yang pernah mendewasakan kita.keke.ku rindu kawan ku lagi.cuti ni nak jumpa,main futsal puaspuas.keke.

burt said...

berapa harga fry box tu bro.... cam mahal jer...

+akufobia+ said...

RM 420.sekian.(penjawab tak berhemah.)

Jijahh @ f.k said...

hahaha