Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

aku cinta padamu...

Ntreee nie agak keras sket...walaupon kata2 sangat keras...tp,hatiku tetap lembut...bak kata org,mcm kocakan air di kolam....kocak sket dah beralun aliran airnya...
ok la...
sambung entryy sket...
nak mintak pendapat kawan2 jer la...

Setuju ker korang ngan ayat2 cam nie...

my hubby...(padahal tak kawin lagi pon)
laki aku...(mmg comperm tak kawin la)
myhusband...(tetap tak kawin lagi)....

tak tau la kenapa segelintir gadis2 nie sangup tulis cam tu..
mmg la u all tu tengah hangat bercinta...tp,please la.....
tak sesuai la korang tulis cam tu...dan mmg tetap tak sesuai!!!
bnyak alasan nak bagi,
tp...yang paling utama,
bahawasanya akan suatu hari nanti akan memalukan korang juga...
ekkkk....rasanya,lelaki jarang buat cam nie...
padlah ckp nie,berdasar pengalaman....
so,tolong la kembali pada yang asal...
u all kan gadis2 yang sopan santun....
org lagi respec kat korang klu korang berkelakuan normal la!
hehehe(ayat mmg tak ble blah!!)
...

akhir kata:mintak maaf bebanyak klu ntree nie menyenakkan kepala korang tu...padlah yang baca nie pon nak berayo air mata....inikan pula kawan2....

ada apa2 pandangan?bantahan....harap ble lontarkannya...
ada betulkah kata2 ku ini?
ada salahkah kata2 ku ini?

22 follower here!:

imHepPie said...

haha slalu sgt aku tgk org tulih gini...ntahla no komen kang ckp kene serang lak haha

arnamee said...

Salam.

erm, perlu berpijak dibumi nyata dan serahkan cinta pada yang esa, yg pagil2 ni terlalu berharap, tu kdg2 tak jadi.

wallahua'lam

Finaz said...

setuju!

noor afzan said...

setuju jugak..

saya guna ganti nama my BF..
Ok ka?

Anonymous said...

klu guna nama ganti tu ok ler....tak la menampakkan sangatkan?

d 4 dahlia said...

yg 2 xpe lg..tp sy plg geli kalo ada yg berPAPA MAMA..adoi..nikah pon x lg apalagi ada ank..dh bermama papa..erm psl pnggilan2 len 2 tpulang pd empunya diri..stiap org ada pendapat memasing.ikot selesa dorg lh..janji dorg bahagia.kalo bebetul jd hubby alhamdulillah..kalo xmnjadi..innalillah..apapun bersederhanalh smua..

siti murni said...

erk..rasanya tak penah guna panggilan tu kot...bagi nick name len je sonang...panggil montel, ucuk, dato'...ok kot nooo...

Fadhlah said...

ok bangat tu...hehehe..

Fadhlah said...

dalia:yesssss....stuju2...pertama kali alasan ko ble diterima pakai.hahaha

yanti said...

sebut nama je... kan senang? sian mak bapak bagi nama elok2 dipanggil yg lain pulak..hilang maksud disebalik nama tersebut..

ruby chai said...

kdang2 apa yg kita buat adlh krna sdang hnyut d alam PECINTAAN..saat madu bersepah2,blhlah cmtu tp saat madu dh jd hmpedu..hampeh...kdang2 malu gak bla d kenang balik...b'bliklah pd fitrah..blum t'lmbat lg..apa2 pun masing2 ada hak,lntaklah...tp b'fkir sblum b'tndak..alrite...

NoLy said...

Aku tak faham...apekah maksud entry ini??hehe...siapakah gadis itu?

Na Shari said...

Sangat-sangat setuju...Tapi akak taknak komen lebih2...takut ada org marah and meluat pulak...Honestly,masa akak bertunang dengan abang dulu... akak panggil nama je. cukup susah nak panggil gelaran yang belum mutlak tu...masa dah mutlak pun, akak rasa kekok.still panggil nama. Tapi tak bermakna la kalau akak just panggil nama...akak tak respect abang. take time la kan...mak mertua akak pun tak kisah...dia faham.maybe sebab akak dengan abang ni cousin...so, dari kecik lagi panggil nama je. walaumacammana pun, akak usaha jugak... Dah lima enam bulan kawin baru la boleh panggil abang...

lalink7 said...

betul tu cikgu........
saye sukung...
tapi kalau pangil bf tue 'my boo' boleh kah? hehehehe...

che' guAziz said...

Baru bercouple..tulis status "Married"..
Tak kahwin lagi..dah panggil HONEY, CAYANG,HUBBY..
Belum berpunya lagi..tulis "In A Relationship"..

Biasalah..
Nak jaga ego..
Ataupun nak menunjuk-nunjuk ?

Ili Athirah Kahlo said...

sokong..
selalunya perempuan je lebih sudu dr kuah..
tu belum yg ganti pronoun dgn sayang la,ayang la, baby la..
cth: 'sayang sayang sayang sangat2 tau"
adoi...ok la klau dia panggil the significant other sayang..tp jd pelik bila ganti nama sendiri jadi sayang gak..kemane pegi ilmu nahu anda? heheheh..penat woo blaja dr skolah lg

kak zana said...

pendapat akak.....tak patut guna panggilan sebegitu, nanti pergi mana2 kalau ada yg dgr, mereka tnya....dah kawin ke? sape yg malu? tapi dek kerana rasa malu tu kurang dlm diri, tu yg selamba guna 'jenama' tak sah tu.....

nursarah87 said...

pggil ja 'balak aku'... muahaha

lionteen said...

lionteen pggil 'dut' je..
haha..

aien~s corner said...

dh lame xdtg cni.. dh brubah kat header die.. hehe

po+yaty said...

owh..sib bek x penah buat lagi. pggl beliau cukup. hahahaha.

.::Wanie::. said...

Pggl once a while can... but pggl as address to him for not very suitable la...

panggil sayang udah lerrr :DD