Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

selasa


cuaca-Hujan lebat....sib baik takde air pasang...klu tak,comperm sekolah banjir lagi...
waktu-8.30....budak kencing dalam tong sampah...alasan?dah biasa kencing kat mana2 pon....
moral of the story....ajar anak tu elok2..biar berdisiplin sket idup depa...kami nie tak ble nak ajar semua...tak paham ngan situasi kekeluargaan zaman sekarang!

adakah kerana..mengada2...manja....banyak songel....atau memang dalam situasi sengal!

12 follower here!:

imHepPie said...

haha..sian gila kanak2 ribena itu smpai kena bgayut..uikk..kamoo chekgu eh??

LiNda said...

laa.. hancing lah kalau camtuh !

iskk.. geramnya.

Ivy Metaga said...

aduii..napa lah budak2 tu jalan macam tu
hurmm..kdg2 kanak2 ni suka melakukan sesuatu yg baru mereka tau...
waktu2 macam ni lah semua nak di explore tu tanpa memikirkan baik atau buruk
sadly thinking about those parents who never care about their childrens behaviour hurmm

Jard The Great said...

salam ari selasa.. erk.. cikgu?

yattt said...

nakal diorang eh?nasib baik cekgu padlah baik..kalu dapat cekgu basith dah kena pelempang..kuikuikui

Fadhlah said...

basith mmg suka lempang org..tapi ngan awek dia...pijak semut pon tak mati..hahaha(larikkkkkk)

lalink7 said...

uik sempat lg ngumpat org cikgu fadhlah nie..hehehe..

budak kucil lam tong sampah tue sunat kan aje ape susah cikgu..bebudak mmg camni..

Fadhlah said...

sebnarnya...tujuan dia kencing kat situ bab dia nak pekena org...
lepas dia kencing tu...dia pe la amik barang org..pastu,dia campak la barang org tu dalam tong sampah tu...dah campak tu...dia mantion la nama sapa2 yang campak barang tu..pastu budak tu pe la amik barang tu dalm tong sampah...dah tak pasai2 kena ayaq kencing dia...
p/s:barang padlah pon dah kena dah sekali....

Hariq-Sha said...

padlah..bengkel tuh buat ms nh maseh dlm perancangan awal...and kami bukak untuk student ukm kl dulu..

tapi kalo memberangsangkan, insyaAllah mungkin bukak untuk org luar...

nanti ape2 ain inform dalam blog ag..

padlah ready jer 3 n 4 bulan 10..heheh..insyaAllah tarikh tuh..

sabtu ahad...sabtu die ajar apperture, shutter speed, megapixel, ISO, lighting and sumer lah..ahad insyaAllah praktikal teori kat tasik titiwangsa :)

ape2 ain akan naekkan dalam blog ye :) and inform padlah kat blog padlah nh :) bayaran pulak maybe tak sampai pon rm40 or rm50 kalo kot2 jadi bukak untuk orang luar :)

pa'loi said...

abg nape abg kene banned dari FMDC? huhu

Fadhlah said...

sebok jer la si paloi nie...dah la nama paloi...mmg paloi la ko nie..hahaha.(lantak ko la nak buat apa pon)ada aku kesah?

lalink7 said...

looo...nakal giler bebudak zmn skang nie..
isk...nasib sy xjd cikgu..kalau tak leh sakit jiwaa...