Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

percaya atau tidak

percaya atau tidak..pagi nie aku telah meng Goooooooooogle diri aku sendiri....mcm2 rupanya jumpa dalam tu...tak kurang juga ada yang mengumpat termengata...huhuhu...tarakhal la...dah sifat manusia mcm tu...ada yang terlepas kata dan sebagainya....

p/s:korang penah tak buat cam nie?try la usha2....mana la tau ble jumpa benda2 best pasal diri korang...siapa taukan?

bubuy....

7 follower here!:

siti murni said...

tak penah buat la incik padhlah..japgi kite cube...

noor afzan said...

x penah la cik padlah..saya x glamourpun~

yanti said...

penah..tapi takder menarik pon..bagusla jugak in a way..selamat dari segala dugaan dan nafsu amarah yang boleh mengurangkan pahala pose..

Ivy Metaga said...

pernah juga cuba, tapi semua ok saja hehehe

Fadhlah said...

hehehe...shok apa layan gooogle diri sendiri..padan pon lecture ukm banyak buat cam nie....sangat best rupanya...huhuhuh

imHepPie said...

woohhh cambesh je..nak tryla hik3..

Mr. Noor said...

laa.patut r ada smpai keyword fadhlah dr google kt blog.HAHA.
anna pun penah try taip julietANNA and full name.so far xde r apa sgt.
just taip full name tu,leh jmpe rmai org nama sama kat myspace,etc.cm klaka pun ada :D