Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Horeyyyyyy!!!

anak sapa la suka melompat nie???


upsr dah habis...apa mau bikin sama itu budak2?....korang dedulu,lepas upsr cikgu korang buat apa yer...ble bagi cadangan dan pondangan tak?mana la tau cadangan tu masuk akal...ble la ceduk2 masuk dalam takwim year 6...

9 follower here!:

LiNda said...

iskk... dah abis periksa . wahh.. sukanya bebudak tuh .

Rasanya dulu cikgu adakan pertandingan bola sepak dan bola jaring antara kelas . Pastu buatlah apa2 aktiviti yang patut ..

Fadhlah said...

ha.bagus gak cadangan kak linda tu...

yanti said...

sekolah ynt memang wat prog sendiri. cedok program utk PPSMI. science and maths readiness program. wat activity jer la. mostly activity yg macam kita belajar kat mktab tu..

acid said...

aku pun tumpang happy gak sbb x yah pening kepala nak p tusyen tiap minggu... hahaha... kat skolah aku, kitorg bwak dak2 jln2. bwak la g picnic ke, tengok shopping complex ke. klau kat skolah, bg la depa main bola, main karom, saidina,ape2 je la.

zyLa said...

cam sonok lak ngok dorg ni lompat2

imHepPie said...

kawenkan aje trus...lalala~~

d 4 dahlia said...

huh..nmpak sgt aku dgn budak upsr lebey korang sm jer..wuuuuuuuuuu..dulu sy lps upsr terus ke kedai bunga..beli bberapa kuntum bunga tok diberi pd guru2 (lelaki jer yer) krn kami kn akn berpisah..sy juga mmberi jaminan pd guru2 lelaki tsebut bahawa sy xkan pernah curang kpd mereka wlopon dh beralih ke skola menengah..ckgu juga wat trip ke pot diksen..disana kami bergumbira spt esk dh xde..padlah bwk lh ank2 murid wat lawatan ke skolah2 menengah..citer serba cket cabaran yg tpksa mereka tempuh di alam menengah nnti..beri pndedahan lebey awal supaya xde yg tkena kejutan letrik..bgtau juga mereka dskola menengah guru besar dh xde.tp diganti pengetua..bla..bla..bla...

♥S@R@♥ said...

selamt pg cikgu..hehe

buat la kuiz ke..pertandingan pantun raya ke..hehe
best ek klu dpt jd cikgu ni..

lalink7 said...

cikgu..
gie la berjalan-jalan ke sana dan ke mari..ke cameron ke..heheh..ke genting ke..memane je la..hehe