Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

beraya lagi

hari ke-3 dah zassst ke cameron,kat kampung cam boring jerk....kawan2 pon dah takder...yang ada pon spesis peram dlm rumah...nak jalan ke bandar,jauh sekali la...tak kuasa nak melayan trafic jam tu...bersesak sana sini....apapon,pe cameron lagi bagoskan?ble layan makan strawberrryyyyy..yum..yum..

layan mkn strawbery....segar dari ladang(petik dan kunyah)

...atas nie pulak,penjual madu...
kat pasar berinchang
sedap jer tgk madu dia tu
penjual hotdog....cian dia sejuk....
terketar2 dia time amik gambar nie ha
ubi keledek madu..sodap ooo makan panas2.berasap lagi tuuu

memang layan ar kat cameron tu,lagi pon...semua under badjet..
raya taun depan nak pe langkawi pulak..insyalah

12 follower here!:

zawal said...

orang suruh beraya kat kampung dia g pulak ke sini...

noor afzan said...

pi cameron highland ker?
best tu..

imHepPie said...

langkawi pe barang??baling la besh..

Ivy Metaga said...

kpg cikgu padlah dekat ke dgn cameron, huhu best nya makan strawberi dgn keledek tu..nampak sedap jak huhu
eh langkawi best, I dah pernah g sana, rasa nak p lagi one day heeee...

Fadhlah said...

ipe:baling dah selalu pe la satu masa dulu....hahaha
ivy:dah lama tak pe langkawi,last pegi dulu 4 taun lepas...itu pon sebab kerja..

d 4 dahlia said...

lain dr yg lain..

Fadhlah said...

yer la...pe umah dalia ashik takder jer..babtu membawa diri ker cameron tu....waaaaa

Bro_mie said...

pergh raya ateh cameron.....x jem ke bro?

aien~s corner said...

dia beraya bkn nk p braya umah sdare pe ke.. tp bjln2.. hehe

ASYIQ said...

Skrg dh ada trend baru, bila cuti raya pi melancung....bila banyak duit nnti pi la melancung kat Paris ke, New York ke...!

Kes jeles ni....sbb kalau cuti raya asyik dok ceruk dapur, jadi tukang masak!

Ms.Independant said...

Cedapnye strawberi tu.
Ade lebey x? Huhu :P

d 4 dahlia said...

sindir aku tue..huuuuuuuuu..dtg pon x ada ht ckp sy xde..dush!!