Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Tag...

dah lama tak buat Tag nie..kali nie mcm tergerak hati jer nak buat TAg nie...huhuhu.

p/s:nanti pasni,ada la budak bengong tu copy paste masuk blog dia..pastu duk kutuk bagai....hahaha.lantak ko la,ada aku kesah!!!

Tagged by noor afzan

Ok, haruslah saya komen pasal blog beliau dulu kan?
blog dia cuunn,menarik,suka baca blog dia..tp,selalunya pembaca senyap jer...hehehe


1. Nak tau sangat nama singkatan korang,umo dan dok mana....???

nama singkatan banyak la....tp,yang kekal sekrang paklah la...klu kat kampung org pangil edy jer...lain kawasan,lain nama..huhuhuhu..

umooo:26(muda lagi tu..hahaha)

duk:banting,kuala langat-dah 5 taun dah menetap kat sini...agak2 sampai pencen kot duk sini sebab dah beli umah pon kat sini...

2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih??? biasa kol berapa?? lama tak?

Yup..hari2 buka....tak tentu masa bila buka blog...kadang tu seawal subuh dah buka dah...

lama?2-3jam sehari kot....




3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???

tgk gambar,pastu new post....pastu,blog walking la...pastu,mana kawan2 yang ada nufnang tu..padlah click la....satu  click tu 25sen(tak  rugi korang click iklan tu,dah click padam la balik)rezki kawan2 beb....hahahaha

4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni...
korang telah abaikan sesuatu....?


pernah kot...entah la...(no komen)

5. Macamana cara korang masak maggie ek?

kureng sket makan meggi ni...tp,klu teringin tu,masak sampai kembang,pastu masuk telur(harus separuh masak)...

6. hubby korang tau tak korang ada blog ni....
penah tak hubby korang baca blog korang????


saya takder hubby...hahaha

aku kasi tag ini kepada :


1.pollower yang takder idea nak buat pos tu,ble la amik!

2.mat shah




sekian, terima kaseh~

10 follower here!:

sHaH said...

mat shah? sape tu? hehehehe...

sHaH said...

mat shah? sape tu? hehehehe...

Fadhlah said...

tepuk dada tanya selera

noor afzan said...

thanks yer dah buat tag..
oo..26 tahun ke..
banting?ermm.. dekat tak ngan sijangkang?

Honeydy Love said...

duk langat ke.. :)

Fadhlah said...

yupp,duk kuala langat..

pa'loi said...

selera..selera pe ni abang hu hu

miss azlina said...

rajin tol padlah buat tag ek..

riena said...

riena nak buat laa..dh lama xde tag..heheheheh

Baizura said...

memang ler ko tak ada husb paklah..ko ada wife ler..hehhehe