Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

hari yang ponat

semalam lupa pulak nak update...tak sempat sangat2...busy tahap dewa2.....

dah la ngan PTK lagi..pastu mcm2 la...

so,nie kejadian semalam selepas amik PTK.....

situasi(mamai sebab tkejut dr tido)---dua hari lepas...

tokay1:alo bos...lu punya kereta sudah siappp

aku:lu mana workshop?kepong ka?

toky1:ha..ha..(terus letak)

maka..aku pon pergi la kepong ari nie lepas amik PTK. dengan bersusah payah naik bas,naik putra,naik LRT pastu naik bas lagi.(sangat jauh yer dari banting nak ke kepong tuuu).. smpy sana jer..

aku:aya tokey..tarak siap lagi ka?semalam lu talifon kata sudah siap

adik tokey:alo kawan..mana ada call...itu tauke sudah pesan,nanti siap baru call

aku:terus amik telifon check number yang call semlam

cit....apa da,bukan tokey kepong yang call,tokey used car depan umah yang call....

tak ble nak kata apa dah....balik jer la umah slow2....dengan bersesak2 naik train lagi...adus..takot pulak kena H1N1 tu...

moral of the story: ....... emmmmm ........

1 follower here!:

siti murni said...

salam ramadhan mr padhlah..

hehe..sian nye susah payah pegi tau2 silap worksyop ye..:-)

sabor je la di bulan puasa ni..tak tido pun kite mamai di siang hari..