Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

ringan2 tulang sket

Sticky Mood entryy pleasee scroll down for new ntreee
Pada silent reader dan reader2 sekalian...sila tinggalkan jejak muuuu...padlah nak update pollower..plezzzzzzzzzzz....

p/s:taip jer apa2 pon...asalamualaikum ker,selamat sejahtera ker...apa2 jer la..padlah nak delate mana-mana yang tak berkenaan
+sorang mamat monyet tu....

32 follower here!:

Eyna's said...

Assalamualaikum...slamat pagi...jom gi ngajar jom...hehehhe

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

hi!! hee~ im one of ur followers..
dan saya budak baikkkk... ^__^

@rE-LonG said...

HaLLooO..
MorniG =)
kT pOwn foLLower yg baik gak..hihih =)

Rona Realiti said...

cmner nk buat ayat ngan pic kat tab atas tu....!?

Ivy Metaga said...

sy sy sy....!!!!... =)

Sir Matno said...

huhuh..

dah lama dah jadi silent reader sebab abg dah tak post benda2 yg leh komen..

hehehe..

banyka mcm diari je.. satu lagi internet kat school dah slow sgt.. tu yg malas nak update blog kat sekolah.. kalau keluar p Kudat ke KK ke org update nanti la..

take care!

LimeLoLLipop said...

hahaa..saba je la.. kalo kene delete gak xtaw la kan..

lalink7 said...

sorang mamat monyet?
heheheheh..

die di sumpah kah?

ASYIQ said...

Isy...macam mana la muka si monyet tuh....

Akak rasa blog akak ko letak dalam kategori mak-mak orang....macam la akak ni dah terlalu tua...haha (macam tak sedar diri jer...)

sHaH said...

lor..
sticky dickie mode rupenyer!!

Silverleaf said...

Salam...nape padlah?....ade monyet masuk kebun ke?

sHaH said...

mamat monyet?
i wonder who..

sHaH said...

mamat monyet?
i wonder who..

Fadhlah said...

saper?

Atieqa said...

assalamualaikum.
I'm you follower.
piece! :)

noor afzan said...

saya dah follow fadlah..
hehe~
nak tinggal jejak gak kat sini~

♥S@R@♥ said...

aiyooo..jgn delete sy..
sy hanya terlupa tingglkn jejak setelah membaca..hehe peace!

miss azlina said...

salam..
wpun kite bz, tp kite tetap pollow padlah gak tau..

Fadhlah said...

yer2..nie spesel kes nie..hehehe
banyak sangat ke pesakit tu?

mira said...

halluu padlah.. wpun xtggl k0men, i alwaz read ur bl0g. yes i am ur silent reader..hehe

Farhana said...

Wahhhh.. Padlah ade spesel kes.. Ekeke.. =p

Mamat monyet? Ada gak yek.. Huhu..

ASE1 said...

salam ..

seronok jadi silent reader .!

lionteen said...

monyet?

hani said...

padlah follow sy tak?..hahahaha..gurau je..lama dah tak singgah sini..sorry..huhu

hani said...

padlah follow sy tak?..hahahaha..gurau je..lama dah tak singgah sini..sorry..huhu

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

Im ur follower too...!! cepat tembak monyet itu sblm merosakkan halaman ini... ;)

zyLa said...

mamat tu sapa lak.mereka tu suma xlh ngok padlah senang la ni..ehehhe.comei lak ipin tu..ehehhe

matno KIMMA said...

huhuh..

dah lama dah jadi silent reader sebab abg dah tak post benda2 yg leh komen..

hehehe..

take care!

cherry said...

test.. test...

cikgu aziz said...

Assalamualaikum..

Aimi Liyana said...

assalammualaikum :)

sori tulang berat sket sbb berat badan da naik, hiks..

Aimi Liyana said...

assalammualaikum :)

sori tulang berat sket sbb berat badan da naik, hiks..