Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Model Photo shootttt...

sePetang hari nie duk menangkap gambooo ngan geng2 FMDC putrajaya...
secara kesimpulan..enjoy la ngan geng2 kacak dan bersopan nie..
klu korang nak join group nie ble la click kat link kat atas tu,ada tulis FotoMedia
jom minum..air sponser nie..alhamdulilah
nie la dia modelnya..
tabik sket kat model nie kerna sudi melayan karenah2
kita org.

ni pulak keretanya..skyline tuuuu
taraaaaa...gambar penuh keretanya.
lokasi presint dua

first time test Cls(yer ker?)
tak pasti la...
kawan2 ..kumen skettt..
p/s: banyak lagi gambo nya..tp paham2 jer la..nanti kejung pulak blog nie..nak upload gambar nie pon dah makan 15-20 minit...klu nak cantik,click jer gambo tuuu

15 follower here!:

Mrs. Adz said...

cantikla pic tu semua..macam nak sambat dslr je ni..kena ikat perut la ni..huhu

luvlyziha said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh kamu da ada DSLR ye.. kamu lg terror la snap pic.. nak ikot.. lain kali inform saya boleh?

Fadhlah said...

boleh...meh la join group tu..mmg sporting la..diorang semua pakat2 ajo saya tadi..hehehe

aien~s corner said...

aloo...nk tgk cekgu posing alaaa model cntek ats 2.. ~~ngee

sHaH said...

not bad..
huhuhu..

pa'loi said...

huhuhu..

LiNda said...

wah.. cantik ! cantik !

model tuh yang cantik !

Fadhlah said...

CANTIK...HEHEHE.dah nama pon modelkan..

4fiq said...

Assalamu'alaikum..salam kenal berblog...

Akbalanas A.K. said...

kalo rajin lawat le blog pertama aku.... quikculture.blogspot.com aku buat tmpat letak gambo je skg.....xde entri2 menarik pun....komen le gambo2 tu kalo ade mase yek......

sizukaDeboss said...

wah3x..dslr..memg chantek kot..tgok harga la..=P

zyLa said...

amat cntik pic suma..keta dasatnya

miss azlina said...

bila sy leh jadik model plak..hahaha..
kamera mhl..gbr mesti la ctk..hehe..

aleena said...

last pic tue chantek:)

Fadhlah said...

yup..yang nie yang paling cantik dari beratus2 gambar yang di shoot...yang lain semua kena potosopppp