Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

ishhhh

susah la cam nie...nie semua pasal budak yang hackers padlah tu la..suka2 jer hackers org..kunun2 nak tunjuk power la tu...takper la..hang power hang buat la..tp hang kena ingat...ada lagi org yang lebih power dr hang tau dakkkk....

.

Cerita panjang pon tarak guna...maslah nya sekrang padlah nak kena buat list lain dah...nanti rajin2 la jengok dan tegur yer...yer la..mana la tau seblum nie nama korang ada..tapi tetiba takder...harap ble bagi tau yerk...

.

.

p/s:mungkin list tu tak ble nak update ari nie..tgk la ari sabtu cam mana...hari ahad dah ada aktiviti..nak jumpa Otai2 sLr..hehehe

12 follower here!:

aien~s corner said...

aien pn kene cm 2 tw..padlah..aien nk tnye psl blog bleh x?? t rp kt blog aien k..o klu aien on ym lg..juz buzz aien tw..plz2..huhu

Farhana said...

Wokeyh.. Hari2 daku dok ngadap blog kamu bagi mngingatkan daku yg slalu wat kamu fening dgn entry pepanjang.. Wakakaka.. Yg ku igt ku brada dalam geng manje.. Tapi nape manja??? Wakakaka.. =p

Selamat mnyembuhkan kmbali empayar fadhlah.. Heehee.. =)

d 4 dahlia said...

xbegitu kisah sm ada berada dalam carta list atau x..yg penting blei keep in touch slalu wokehhhh bro! hehe..kat mn nk cari entry2 best yer tyme beboring cengginih!huh..

zyLa said...

br perasan.zla dikategorikan dalam geng manja???npa manja..kui3

'AQILAH said...

sama macam kawan blogger lagi satu...die pun ilang list2 tuh semua...adus..tetibe takut pulak..sendiri punye kene attact...

lionteen said...

truk tul la sp 2..
xpe..
sbr je k..

kuang aja' tul la org 2!!

w a n a said...

alo!!! abis entri sume ek..??
ciannya!'wana xd cmnt dh.. hehe.
lg best!

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

hoho...ciannyee....xpe...chill keyh...;)

dino said...

salam..tanya sket...broleh ajar sy buat blog cun cm bro pny x?

zawal said...

saudara,
biarlah orang buat kita
janganlah kita buat orang
bahagian masing-masing telah ditetapkan oleh Allah..
bersabarlah

miss azlina said...

sabar..sabar tu sbhgn iman.. erm, anggap la nie dugaan pd padlah..
org yg berbuat jahat pd org lain, akan mendapat balasan setimpal @ lebih teruk dr yg dia buat..

haruan tasek said...

tembak hecker tu