Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

Tag...kita tengok sapa yang kena!

tag nie dari cik ZEHA..thanks a lot
1. anda rasa anda hot?
HOt..aper tu..tak kot..saya nie pendiam orgnyer..tp,klu dah rapat.
molot nie la tuttttt(cam bertih jagung kot)

 Sk.Kepong Frim (1995)
2. upload gambar kegemaran anda.



3. kenapa anda suka gambar ini?
ini la satu2 nyer gambar yang ada masa sekolah rendah..
sedih oooo

4. bila kali terakhir anda makan piza?
24/4/09(gaji masyuuukk) 

5. lagu terakhir yang anda dengar.
lagu yang korang tengah dengar sekarang nie la..
(tak tau tajuk) 

6. apa yang sedang anda buat selain selesaikan tag ini?
masuk data ssdm ver.3 

7. selain dari nama anda sendiri,anda suka dipanggil dengan nama apa?
suka..wah2..saya ada banyak nama la.. nak tau sejarahnya
MASA SKOLAH RENDAH..ORG PANGGIL APIT.MASA SKOLAH MENEGAH,ORG PANGIL EDY,MASA SM TEKNIK ORG PANGIL ALONG,MASA KAT SMIP PANGIL FADHLAH,MASA KAT UITM PANGIL boNgsu,MASA KAT KOLEJ PANGIL PAKLAH..SAMPAI LAH DAH KERJA..LEKAT LA SATU NAMA..PAKLAH...
pangil apa2 pon tak kesah..

8. tag lagi 6 orang dengan hati yg terbuka tanpa rasa kekesalan. sila lakukan kalau tak kena denda mandatori.
1.ZIE red..
2.amietz
3.zawal
4.chempaka
(geng sekolah dulu)
5.iftie
(adik cempaka)
6.cikgu eynas

9. siapa no 1 kepada anda?
aperpon..best baca blog dia..."ada aku kesah?". 

10. bagaimana pulak dengan no 4?
sahabat masa sekolah menegah lu..sedap suara dia..ble cair hati o.. 

11. kata sesuatu tentang orang no 5.
study smart..exam tak abis lagikan? 

12. bagaimana pulak dengan orang no 3
jom pe minum Teh Halia 

13. siapakah orang no 2.
akak ler.. 

14. bagi pesanan anda untuk orang no 6.
jgn garang2 kat sekolah yer

6 follower here!:

syenite said...

hmm mane satu paklah?

Fadhlah said...

belakang cikgu perempuan..kepala donga tu..hahahaha(dahi luas gila time tu..)

Redbloodsnow said...

Wahhhhh...terharu² utk soklan yg number 8 & 9 tuh...kehkehkeh. thanx padh. tp kan, zie dh berzaman dh wat tag neh taw.

kire halal ek ...leh x? Hahahaha.. mls seyy nk wat sekali lagiks..kehkehkeh


:P blueeeksss

Fadhlah said...

tau,,takyah buat..padlah pon dak kena tag dah soalan nie..cuma dia pusing balik jerk..

zawal said...

camne nak tag

Fadhlah said...

copy jer soalan tu..pastu buat new post kat n3 sendirik..