Click Follow to follow my blog

Join me to get Extra Discount

SeniFoto on Facebook

nota kaki

ringankan jemari anda menekan iklan di bawah tu yer- terima kasih...

Popular Posts

ferari @ perari

taukah anda..ini adalah lambang kereta ferari..
mmg  lambang yang digilai lelaki yang waras..klu  tak  suka tu..aku  no komen yerk
(ada gambar kuda emmmmm...)
ini lah kereta nyer..huhuhu..pengelek jalan serba boleh..

anda mau cuba?

3 follower here!:

Sir Matno said...

kat sini, dierang sebut "f" sebagai "p" dan "P" sebagai "f".. so, you can imagine apa jadi kepada perkataan NO PARKING HERE..

sekian terima kasih!

Fadhlah said...

huhuhu..lelaki bersopan santunn huhuhu

zawal said...

waduhhhhhhh...kenapalah aku terpedaya dengan "ferari @ perari ni....memang sah...adik ku ini ada yang tak kena....